Miért akar majdnem minden fiatal lány modell lenni?
A ragyogás miatt és azért hogy le ne törjön a pici körmük is a nehéz munka miatt... A modellkedéshez nem kell sok ész,ráadásul a "szépségükből" élnek. :D-tiszta haszon,csak arra nem gondolnak,hogy 30 éves kortól már ki vannak rúgva az őket követő új,fiatal pipik miatt... ilyen egyszerű. Én minden esetre nem akarok modell lenni,bár mondták hogy lehetnék,nem az én világom. Elég azt látni,ahogy a sulinkban az egyik csaj,aki modellnek készül(2 méter magas,és kb 50 kiló) még az alma felét is kidobja,a másik felétől meg a wc-ben szabadul meg (kihányja)... Szóval én az ilyeneket utálom... Ezek nem figyelnek az égegyadta világon semmire,csak arra,amit esznek meg magukra... Ezekkel még beszélgetni se lehet olyan dolgokról,amik nincsenek kapcsolatban a kilókkal. (tapasztalat sajna) Arról nem is beszélve,hogy itt GYK-n is nyafiznak,hogy 170 cm-hez nagyon sok-e az 50 kiló... Már bocsánat,de az ilyen megszállott elmebeteg libáktól kiráz a hideg. Minek dolgozzak még ráadásként velük? :D pff...
18/L
Én csak a fotózást vállalnám be, mert ott nem számít annyira a magasság(nagyon alacsony vagyok), meg hát nem is vagyok pálcika(54 kg) de amekkora vagyok ahhoz képest van egy kis felesleg rajtam! Régebben szerettem volna a kifutókon szerepelni,divatos ruhákban vonulni, de elundorodtam tőle, mert azok a lányok irtó rondák és undorítóak, csak csont és bőr...anorexiás p*csák....Fúúj!!!
16L
Sajnos a modellszakma hátulütőiről és árnyoldalairól szinte sehol nem esik szó.A fiatal lányok azt látják, hogy aki modell,az sokat keres,menő klubokba jár ingyen,ingyen kap drága ruhákat,a legszexibb pasikkal jár stb és mindezért csak mosolyognia kell szépen kifestve,szép ruhákban.Arról azonban a mai tinilányok közül kevesen tudnak,hogy a modellek gyakran halálosan soványra éheztetik magukat, a stressz elviselése miatt a legtöbben drogokat és gyógyszereket szednek ,napi 12 vagy több órát ácsorognak egy-egy fotózáson,mondjuk márciusban fürdőruhában a hidegben,szélben,hogy kész legyen a nyári katalógus megjelenéséig a sorozat.Emellett nehéz érvényesülni anélkül,hogy lefeküdnél a fejesekkel,a többi lány azon igyekszik,hogy minél jobban kibabráljon veled,mert óriási a hajtás.Állandóan utaznak,szinte soha nem látják a családjukat,barátaikat,időhiány és a versengés miatt ritka az,ha nem csak felszínes kapcsolataik vannak.10-15 év alatt,alig 30 évesen már kiöregednek,és ott állnak képesítés,barátok és bármi nélkül,úgy,hogy az egész fiatalságukat,a bulizós legjobb korszakot kihagyták.Aztán remélhetik,hogy még elcsípnek egy gazdag férjet,vagy hogy a félretett pénzükből nyithatnak modelliskolát vagy butikot.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!