Miért akar majdnem minden fiatal lány modell lenni?
Mert valamelyik elkezdte felpakolgatni a képeit iwiwre, myvipre, fészbukra, stb, aztán a többi kislány is szép képet akart, de nem volt jó, akkor csináltatni kell portfóliót, a fotósok meg jól kihasználják ezt a helyzetet és mindenkivel elhitetik hogy szép és híres modell lesz, az ügynökségek nem különben. Pénz. Mint ahogy minden másban.
És a mai gyerekek nem kicsit elszálltak, el van a zöme kényeztetve. Már nem azért, de pár éve még nem volt alapvető, hogy 10-12 éves kislány évente vetet 6 pár tizenezres tornacipőt, meg kivakolva mászkál. XD És hát mivel a szülők fejős tehenek, képesek kiadni százezreket pár fotóért, amit aztán kicsi lánykájuk felpakol a netre, csöpögnek neki a bugyuta barátnői, cukcsi, lávcsi, szercsi, aztán mennek nyavalyogni a saját szülőnek, hogy ha az a rusnya barinő modell, akkor ő még jobb lesz. :D
Én legalábbis ezt figyeltem meg.
hát én nem akarok az lenni...
amúgy előző nincs igazad, mert szinte senki se csináltat portfóliót, összesen 1 embert ismerek aki csináltatott. és 2 embert aki modell akar lenni. csak itt gyakorikon megy ez szerintem hogy "lehetek modell?" "nem vagyok túl kövér a modellkedéshez?" stb.. amúgy meg szerintem nincsenek elkényeztetve a "mai gyerekek" csak te azt veszed észre, mert azok rázzák a seggüket az utcán végig olyan feltűnően. oké, sokan vannak, de nem mind olyanok. az osztályomban 15 lányból 3 van igazán elkényeztetve és kap minden héten új táskát, cipőt, ruhát...
Látom, itt mindenkinek sok köze van a szakmához, hiszem olyan sztereotip solgokról irtok, amiknek köze nincs az egészhez. Szerintem forditsuk meg egy kicsit a dolgot..
Tegyük fel, hogy megnőttök 180 cm magasra és nagyon vékonyak vagytok.Tegyük fel, hogy tökéletesen szimmetrikus az arcotok, és folyamatosan mindenhol azt halljátok, hogy menj el modellnek, men el modellnek!
Kapsz egy lehetőséget arra, hogy körbe utazd a világot, rengeteg érdekes emberrel ismerkedj meg, és mindezt nem kevés pénzért tennéd..
Őszintén, ki az, aki ezt kihagyná? Biztos van olyan, akinek nem tetszik ez a világ, de őszintén megmondom, manapság, amikor a 3 diplomás emberek nem kapnak munkát, óriási a munkanélküliség, sokaknak még a mindennapi betevőért is dolgoznia kell, szerintem kicsit luxus egy ilyen lehetőséget elereszteni..
Az meg kérdező, hogy te művész akarsz lenni, meg önálló, az egy nagyon szép álom (manapság). Legalább annyira szép, mint a modellkedés.
Média. Tv ben mindig azt mutatják,hogy milyen szépek,milyen "jó az alakjuk", milyen csúcsszuper ruhákat és cipőket hordnak. Magazinok címlapján szerepelnek,minden sminket és arckrémet velük reklámoznak. Magyarán a szépségükért rengeteg pénzt kapnak. Tehát ki ne akarna az lenni?
Persze azt nem tudják,hogy anorexiásak,evészavarjaik vannak szétcseszik a lábaikat a 20 cmes tűsarkúkkal és a millió sminkkel...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!