Normális az ha 19 évesen még nem szőrös a hónaljam?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 16:27
1/7 anonim válasza:
hormonzavar?:Ohát nem tudom.. de örülj neki:DD
3/7 anonim válasza:
van ilyen, szerintem már nem is lesz az, örülj neki.:) van 2 szomszédunk, idősek, testvérek. a férfi a jobb oldalunkon a nő meg a bal oldalunkon lakik. na pl náluk is mind a kettőjük 1 kezén meg tudná számolni, hogy hány szál szőr van a hónaljukon.:)
4/7 anonim válasza:
hát normálisnak nem biztos hogy normális
nem hallottam még ilyenről...
minden esetre örülj neki :)
ha téged nagyon zavar menj el vele háziorvoshoz majd mond rá valamit... vagy elküld vele olyan orvoshoz ahova kell
5/7 anonim válasza:
Hát tuti nem normális,de örülj neki :D
6/7 anonim válasza:
irigyellek:) ennyivel is könyebb neked az élet :)
7/7 anonim válasza:
Egy ismerősömnek az egész lábán nem volt szőr ennyi idősen de úgy tudom, nála ez nem volt normális. Nagy bajt nem hiszem, hogy okozna, azért a háziorvosodat kérdezd meg, mert hormonális zavart jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!