15 évesen ha a hónaljam nem szőrös az baj?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 19:20
3/7 anonim válasza:
Amúgy nekem már 14 évesen szőrösödött, lány vagyok és szerintem nem éppen szép, ha egy nőnek/lánynak csupa szőr a hónalja, úgyhogy én le szoktam borotválni (de ez szerintem természetes dolog). Egy lánynak ne legyen szőrős a hónalja! Undorító. A fiúkkal más a helyzet. Mondjuk nem jönnek be azok aki tiszta ősemberek és tetőtől talpig szőrösek, de hát ha azt szeretik...
4/7 anonim válasza:
Amúgy miért lenne baj? Kit érdekel? Ki nézné a TE hónaljadat? szerintme van nagyobb gondjuk is mint hoyg azt nézzék, hogy a hónaljad mennyire szőrös vagy éppen nem.
5/7 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, és a péniszemnél szőrös...amúgy igen egy lánynak télleg undorító ha szőrös a hónaljuk...:D csak igazából ennyi lenne a kérdésem, hogy baj, ha nem szőrös?
2011. máj. 27. 19:32
6/7 anonim válasza:
nekem jobban bejönnek azok a pasik akik nem tetőtől talpig szőrösek, szal szerintem nem baj XD
7/7 anonim válasza:
Nem baj,valószínűleg későn érő típus vagy,gondolom a péniszed körül is csak pár éve van szőr.De mindig a pénisz szőr megjelenése után szokott a hónaj szőr is megjeleni,kinek előbb kinek utóbb.Biztos lesz,még belefér,de már azért ideje lenne.Szerintem nem baj ha egy férfin van szőr,ne szőrős állat legyen,de azért az meg megint olyan bu.zás amit most csinálnak,ez a teljes csupaszítás,elég undi,most vagy férfi vagy nő valaki,ha túl szőrős neki a pénisze,vágja fazonra,de ne legyen tök csupasz
Mikor kezdtél el fejlődni amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!