Nagyon gáz ha szörös a lábam? 12/l
Szia! Én most vagyok 13 éves és 12 évesen kezdtem borotválni a lábam. Nekem is szőke szőröm volt csak egyszerűen zavart engem meg a vízben nekem sötétebb volt ezért csináltam meg de amúgy nem akartam volna még ennyi idősen de feltettem kérdést , hogy hány évesen borotváltátok le a lábatokat először és sokan írták , hogy 12-13. Szerintem egyáltalán nem gáz , nekem sem volt az csak egyszerűen zavart. Szóval ha nagyon meg akarod csinálni vegyél egy borotvát és fürdés közbe borotváld le a lábad , nem tudja anyukád visszaragasztani a szőrt a borotvát meg eldugod.
13/L
A lábamat kb 12 éves korom óta borotválom, de nekem látszott és eléggé idegesített. De te azt írtad, hogy nem látszik, szóval akkor egyáltalán nem gáz, ráérsz még.
15/L.
Szerintem ez nem kor kérdése. Ha durván, láthatóan szőrös a lábad, akkor érdemes szőrteleníteni, de ha csak szőke pihék, én nem szenvednék vele a helyedben, rámegy még így is sok időd a jövőben, és akkor visszasírod a boldog időket, mikor még nem kellett ilyenekkel vesződnöd. :D
Borotvával viszont tényleg ne ess neki, két naponta csinálhatod újra. Inkább kezdd el gynatáztatni, epilálni, akkor tényleg annyira megritkul majd a szőr, hogy pár év múlva kb. nem lesz semmi a lábadon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!