Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha szörös a lábam?...

Nagyon gáz ha szörös a lábam? 12/l

Figyelt kérdés
szöke szinű a ször a lábamon és a fényben nagyon látszik és eléggé zavar .De anyu nem engedi hogy leborotváljam .szerintetek ronda ?
2012. aug. 23. 18:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
12 éves vagy? Akkor nem gáz. Majd gimiben borotválod, addig úgyse nézi senki. :)
2012. aug. 23. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen szeritnem még nem gáz. nekem is szőke, én csak 15 évesen kezdtem el borotválni... vagyis akkor gyantáztatni mentem. :D
 3/11 anonim válasza:
66%
Sziia :) 12 évesen még nem gáz... főleg hogy szőke... képzeld hogy én 14 éves lány vagyok szinte fekete és nagyon szőrös lábam volt... anyukám nekem sem engedte a borotvát... végül így 14 évesen azt mondta ha nagyon zavar gyanta vagy semmi mert a borotva nem éri meg...igaza van gyantázzuk azóta is max 15 perces szenvedés (annyira nekem nem fáj) és 4-5 hétig semmi azóta nekem szőke a szőr a lábamon ;)
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat akkor megnyugodtam :)
2012. aug. 23. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én most vagyok 13 éves és 12 évesen kezdtem borotválni a lábam. Nekem is szőke szőröm volt csak egyszerűen zavart engem meg a vízben nekem sötétebb volt ezért csináltam meg de amúgy nem akartam volna még ennyi idősen de feltettem kérdést , hogy hány évesen borotváltátok le a lábatokat először és sokan írták , hogy 12-13. Szerintem egyáltalán nem gáz , nekem sem volt az csak egyszerűen zavart. Szóval ha nagyon meg akarod csinálni vegyél egy borotvát és fürdés közbe borotváld le a lábad , nem tudja anyukád visszaragasztani a szőrt a borotvát meg eldugod.

13/L

2012. aug. 23. 19:01
 6/11 A kérdező kommentje:
nekem a vizbe nem is látszik. de amikor a honaljamat borotváltam akkor anyu nagyon kiakadt hogy csak 2 nap mulva mondtam el ezért nem akarom a tudta nélkül. de köszi a választ
2012. aug. 23. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:

A lábamat kb 12 éves korom óta borotválom, de nekem látszott és eléggé idegesített. De te azt írtad, hogy nem látszik, szóval akkor egyáltalán nem gáz, ráérsz még.

15/L.

2012. aug. 23. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kor kérdése. Ha durván, láthatóan szőrös a lábad, akkor érdemes szőrteleníteni, de ha csak szőke pihék, én nem szenvednék vele a helyedben, rámegy még így is sok időd a jövőben, és akkor visszasírod a boldog időket, mikor még nem kellett ilyenekkel vesződnöd. :D

Borotvával viszont tényleg ne ess neki, két naponta csinálhatod újra. Inkább kezdd el gynatáztatni, epilálni, akkor tényleg annyira megritkul majd a szőr, hogy pár év múlva kb. nem lesz semmi a lábadon. :)

2012. aug. 23. 21:25
 9/11 A kérdező kommentje:
a fénybe látszik de árnyékba nem de kicsit zavaró fölleg ha fázok
2012. aug. 23. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 11 éves vagyok és én már borotválom,viszont nekem nagyon durván szőrös és fekete.
2012. szept. 15. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!