Mit gondoltok a Glamour újságról?
Figyelt kérdés
Tini vagyok és szeretném ezt az újságot mert sok jó hallottam róla, és mondták hogy jó tippeket ad! Mikor jelenik meg pontosan? És hány forintba kerül? Divattippeken kívül miket tartalmaz még? Jók a tippek, mennyire hasznos újság? Addig nemszeretném megvenni míg nemtudom hogy milyen. Vagy van esetleg más DIVATÚJSÁG amit ajánlotok?2013. márc. 27. 23:01
11/11 anonim válasza:
Bocsi,hogy későn válaszolok,de most láttam a kérdést:)
Én előfizető vagyok a Glamourra (meg a Joyra) A Joynak a honlapján van egy megjelenési táblázata,a Glamour meg kb minden hónap második csütörtökjén szokott megjönni:)
Én elvagyok velük,bár zavaró,hogy minden 2.oldal egy egyoldalas reklámból áll,de elvétve lehet benne találni jó cikkeket is:) Ha nem ilyen 50-70 százalékos kedvezménnyel fizettem volna elő rájuk,nem biztos,hogy venném. De néha azért jól ásik átlapozgatni őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!