Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tapasztalataitok szerint a...

Tapasztalataitok szerint a Glamour kék virágosát, marlboro flavor plus, vagy eve sunflowert vagy voguet vegyek (utóbbiból milyet) vegyek? Melyikről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Eddig a multimentol cigit szívtam de beszüntették. Azóta variálok, de egyik sem az igazi.

3-4 nél erősebbet nem szeretnék, szeretem a slimet -de nem döntő-

2010. dec. 1. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most vettem eve sunflowert ésnagyon erős. 8, 0,7, 7:( már megbántam. a galamuorból csak a rózsaszínt ismerem, és azt szeretem is. és hát vouge-ot is szoktam néha venni, főleg ízesítettet, az is rózsaszín, az jó, csak drága. szerintem a felsoroltak közül a vouge a legminőségibb:)
2010. dec. 1. 15:52
 2/5 A kérdező kommentje:
milyen az íze?hogy-hogy ízesített?
2010. dec. 1. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szija! Zöld Multi Slimre gondolsz? Azt szüntették be? Régen olyat szívtam, elég sokáig, néha most is veszek de nagyon nem örülök ha megszűnt :(
2010. dec. 3. 14:10
 4/5 A kérdező kommentje:
nem ,ez olyan néven volt,hogy multi mentol.ezüst dobozba.1es.dupla mentol szál volt a szűrőjében. Azóta sem találok olyan mentolosat.
2010. dec. 3. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Júj, köszönöm a válaszod, amúgy kérdésedre válaszolva, én ezek közül csak a Malbi flavour plust szívtam és az nagyon jó cigi :-)
2010. dec. 7. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!