Mik tapasztalataitok a két-almás vízipipa dohányról?
Figyelt kérdés
hamarosan venni fogok egy vízipipát.én kétalmásat néztem ki magamnak elsőre.szóval akik tudják milyen elmondják nagyjából milyen ízre számíthatok?jó,rossz? és ha lehet 10-es skálán is hogy kb mennyire értékelitek.köszi2011. febr. 21. 20:50
1/7 anonim válasza:
10/10
Nagyon finom ízű, nekünk az az egyik favorit a tutti-frutti mellett:) Mondjuk márkafüggő is, de jó a kétalmás. Mi is azzal kezdtük:)
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.hmm.jónak hangzik :D
2011. febr. 21. 21:22
3/7 A kérdező kommentje:
hát én nakhlán gondolkoztam :D
2011. febr. 21. 21:22
4/7 anonim válasza:
Speciel nekem nem jött be a kétalmás, nincs igazán kifejezett íze. Az én kedvencem a narancs, de szeretem még a mentolosat, epreset, sárgadinnyéset, banánosat.
De persze lehet, hogy neked meg a kétalmás fog jobban ízleni :)
5/7 anonim válasza:
Nakhla van nekünk is:) eszembe jutott. első voltam.
6/7 anonim válasza:
10/6
én inkább a kokuszosat vagy cseresznyéset szeretem de az epres is naon jó volt
7/7 anonim válasza:
Kipróbáltam, de valamiért a hányinger érzés kerülgetett tőle, rossz érzés tört rám, mire a végefele rájöttem, hogy a negro cukorka ízére emlékeztetett, így már rögtön asszociáltam a fekete absinthe fájdalmas utóízére. Nem jött be. Ez az Al sultan márka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!