Mit gondoltok a Glamour újságról?
Hát sztem nem annyira drága h ne érjen meg egy próbát :D
Én szoktam venni, divat tippek jók bár vannak benne elborult dolgok (többszázezres cipők stb), gyakran ismétlik magukat, a cikkek néha kicsit bugyuták v hát nemtom :) de amúgy szertem mert érdekes és jó sok idő elmegy mire végignézem.
Én még ajánlom a Cosmopolitant, ha nem is a fő témája a divat, de elég sok van benne, ill. Marie Claire, az picit komolyabb. Vannak még kifejezetten divat ujságok de azokban nekem túl drága ruhák vannak bár ötletmerítésnek azok is jók :)
Én egy ideig vettem, de egyre-másra csalódnom kell benne. Egyszer azt a megfogalmazást olvastam róla, hogy Cosmo mínusz szex, és tényleg valahogy így van. A cikkek sem túl érdekesek, és az újságnak kb a negyede reklám. Jó tippek vannak benne, viszont egy csomó divattal foglalkozó részen átlapozok, mert ami a kifutókon jól mutat, az az életben gáz (mint mostani számban a fekete sminkek - valaki tényleg utcára menne így?).
A legtöbb újságban, amit régebben vettem, csalódtam, ezért inkább a neten nézek magazinokat, blogokat. Jobban jövök ki anyagilag, és gyakrabban frissülnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!