Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » CSAJOK! Epilátorral le lehet...

CSAJOK! Epilátorral le lehet szedni a bajuszt?

Figyelt kérdés
Aki próbálta már - kérem írja le a tapasztalatát! A válaszokat előre is köszönöm.
2013. márc. 26. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem rettentő érzékeny a bőröm rá, egyszer próbáltam ki és utána soha többet, kipattogzódtam, vörös volt, fájt. Bár én a gyantát se bírtam. Persze ez egyénenként változó lehet... Én inkább szőrtelenítő krémet használok.
2013. márc. 26. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem használtam,de nem is fogom ott. Nagyon érzékeny ott az embernek a bőre. Én szemöldök csipesszel szoktam kiszedni. De ajánlani tudom,a szőrtelenítő vagy a szőkítőkrémet.
2013. márc. 26. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Én például a szőrtelenítő krémtől kiütéses leszek és hamar visszanő tőle. Olyan nincs hogy ''szőkítőkrém'' csak olyan hogy szőkítőpor, de ettől még a szőr ott marad. Én a gyantát javaslom és van kifejezetten bajuszgyanta is és 3-4 hétig nincs rá gond.
2013. márc. 26. 22:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Eddig gyantát használtam mindig, de már elegem van abból, hogy állandóan felsértem a bőröm vele és kb. másfél hét múlva regenerálódik újra a bőr - ezért gondoltam az epilátorra :)
2013. márc. 26. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen tekintetben szerintem az epilátor se jobb. A gyantától nekem is az volt, mint neked, de nekem az epilátor után is csúnya volt, mert azért az is tövestűl tépi ki és ez tényleg érzékeny felület. Szerintem arcra az epilátor túl drasztikus.
2013. márc. 26. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is elég érzékeny a bőröm de nekem működik a dolog.. Majdnem ugyanaz mintha csipesszel dolgoznál. Óvatosan próbálkozz! :)
2013. márc. 27. 18:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Okés :) Köszike. Úgy vagyok vele, hogy ezt is legalább kipróbálom, hogy milyen :)
2013. márc. 27. 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és tökéletes! Nekem még csak ki sem pattogott tőle a bőröm! Ajánlom mindenkinek!
2013. márc. 29. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!