A szám feletti szőrszálakat ("bajuszt") hogy szőrtelenítsem? Lehet epilátorral is? Van itt olyan, aki epilátorral szőrteleníti az arcán ezt a részt?
A lábamat, hónaljamat, bikinivonalat epilátorral szőrtelenítem, ez jött be a legjobban.
Attól félek, hogy kipirosodik utána a szám felett és nehogy irritálja a bőrt.
ne tedd! én kipróbáltam egy napig szép volt ,másnap úgy keltem hogy piros pöttyös volt,mint egy férfi aki borotválkozáskor megvágdosta magát ...csak a csieszt ajánlom az valamiért nem hagy ilyen nyomokat
ja és nagyon sokára múlt el a pötty pedig neogronormonnal kentem meg körömvirágkrémmel is
:)
Az a baj, hogy a gyantát nem szeretem :(
Epilátorral meg lehet, hogy nem a legjobb arcon.
Lehet, hogy hagyom úgy ahogy van, engem végül is nem zavar az a néhány szőrszál :P
2.: Ettől féltem én is :(
Van esetleg ilyen helyre nőknek kifejlesztett borotva?
Borotva??? Jaaaj te!!:) Attól erősödik!!xD
Vagy menj el bajuszgyantára, vagy szemöldökcsipesszel szedegesd ki. Először kicsit langyos vízzel mosd át, töröld szárazra törcsivel, kicsit masszírozd át a kezeddel,hogy kicsit felpuhuljon a bőr és könnyebben kijöjjenek és után a kezd kitépkedni. Fáj, de megoldható. Lefele tépkedd, vagyis a szőr növekedési irányába. Utána megint átmosod kis langyos vízzel, és bekened valami bőrnyugtatóval. Ajakír is megteszi.
Estefele csináld, hogy másnapra megnyugodjon.
Én így szoktam. Csak akkor fog begyulladni, ha nem rendesen szedted ki, hanem csak beletépted, ezért inkább fájjon, minthogy utána egy héttel kipattogjon.
Igazad van, a borotva nem jó :) én is rájöttem közben.
Gyanta vagy csipesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!