Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bajuszt szabad epilátorral...

A bajuszt szabad epilátorral eltávolítani?

Figyelt kérdés
Van valami hátulütője?
2008. dec. 7. 02:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2008. dec. 7. 02:42
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

Ha pasi vagy:

szerintem borotváld, mint más férfiak. Az epilátorral fáj, de egyébként semmi bajod nem lesz. De az teljesen kitépi, szóval akkor 2-3 hétig nem nagyon nő vissza.

Ha nő vagy: szerintem inkább szőkíttesd kozmetikussal, mert igaz h az epilátor kitépi de lehet sokkal erősebben nő vissza és a végén borotválkoznod kell! Sokaknak van bajusza (nőknek) egyébként pedig annyira nem lehet azt észrevenni, nyugi. Senki nem azt bámulja rajtad, ha rád néz. Szőkíttesd ki és minden ok lesz.

2008. dec. 7. 02:45
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
én lány vagyok, és szoktam néha epilátorral. nem fog tőle megerődösödni. csak jobban fáj - nekem legalábbis - mint gyantával, ezért gyantával szoktam mostanában.
2008. dec. 7. 09:34
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Ne szőkíttesd, írtó undorító

Gyantázd le, nem fog erősödni.

2008. dec. 7. 10:29
 5/12 A kérdező kommentje:

LÁny vagyok igen. :D

A fájdalom az nem zavar, olyasmire gondoltam, hogy bepirosodik e utána? Vagy okozhat kiütéseket?

2008. dec. 7. 10:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat :)
2008. dec. 7. 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
persze, bepirosodik, akkor is ha gyantázod. erre vannak azok a nyugtató krémek. drogériákban lehet kapni, sokféle van
2008. dec. 7. 11:01
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Én epilálom, mert a gyantátol sérült mindig a bőröm, mert nagyon érzékeny.
2008. dec. 7. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is epilátorral szedem le... utánna egy kicsit piros mint a gyanta után is én babolajat kenek rá fél óra és már nem is látszanak a pirosos foltok.

2008. dec. 8. 13:25
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi :)))
2008. dec. 11. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!