Mért nem szokták az emberek (lányoknak ha van) bajszukat epilátorral eltávolítani?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 14:48
3/9 A kérdező kommentje:
de attól nem fog idétlenül ki nézni?? szóval úgy néz ki mintha gyantázták volna?
2011. márc. 5. 15:13
4/9 anonim válasza:
Igen, úgy néz ki. És nem ajánlatos valahová indulás előtt epilálni, mert érdekesen vörös leszel a szád felett. :D
5/9 anonim válasza:
én soha nem epilláltam, nagyon fájdalmas lehet:S viszont vettem egy kamus kisepillátort,amit direkt erre találtak ki....braun márkájú...és ott hagytam érte 4e ft-ot:O 2x használtam..azóta is ott áll...nem kell vkinek?XD eladom féláron:D am bikinivonalhoz meg szemöldökhöz írja h jó...:S de nagyon szarxd de azé eladom:D.....
na szóval...én szemöldökcsipesszel szedem a bajuszom
18l
6/9 anonim válasza:
Nekem nem annyira feltűnően sötét, ezért én szőkíteni szoktam.
Akinek viszont erős a szőrzete, annak ez nem ajánlott, mert nagyon bután állna. Epilálás meg utána ha nem is annyira nagyon, de erősödik...
7/9 anonim válasza:
Tévedés, mert epilálás után gyengül a szőr.
8/9 anonim válasza:
15:03 vagyok.
Akkor azért elnézést... úgy tudtam, hogy erősödik. (:
9/9 A kérdező kommentje:
amúgy kipróbáltam az epilátort és FELDAGADT a szám !! XD
2011. márc. 23. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!