Lányok! Ti intim szőrzetet és hónalj szörzetet leszedtétek már epilátorral? És mennyire fájt?
Eléggé fáj. A hónalj még okés, de az intim az nagyon. Viszont nem olyan rossz amikor nő vissza.
21/L
Nekem a hónaljamnál eszméletlenül fájt! Véresen tépte ki a szőrömet. 2-3x próbálkoztam vele, de fel is adtam. Ott marad a borotva.
Bikinivonal nekem nem fájt annyira, de beljebb és sem merészkedek...:D
Én kipróbáltam mindkét területnél. Hónaljnál először iszonyatosan fáj, ma már annyira nem, csak meg kell feszítened a bőrt. Bikinivonalnál nem fáj, szeméremdombomnál is kipróbáltam 1x. Az r.hadtul fájt, és nekem ugyan úgy erősen nőtt vissza a szőr. Most akarok majd ilyen mini lehúzható hideggyantacsíkot venni, aztán majd meglátom. :)
Bár sztem esélyesebb lenne először legyantáztatnod, aztán ha kinő, epilálni. ( gondolom most akarod kiprobálni) Az erős/dús szőrt amikor kitépi, az nagyon tud fájni.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!