Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan lehet eltüntetn...

Lányok! Hogyan lehet eltüntetni a bajuszt?

Figyelt kérdés

Eléggé látszik, és nagyon zavaró.

Egyszer leszedtem úgy ahogy a videóban mutatták:

http://www.youtube.com/watch?v=IJs7jXrvdAM

De ettől csak erősebb lett =/ Anyát kértem hogy menjünk kozmetikushoz, ő meg lehülyézett.

Nem akarom hogy jobban kinőjön, vagy megerősödjön. De nem tudom mi csináljak vele hogy ne látszódjon.

Anya szerint ha csipesszel szedem ki, vagy bármilyen módszerrel leszedjük attól csak sokkal jobban megfog nőni. De most is látszik hogy van bajuszom, és nagyon zavaró...

2013. márc. 1. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:

De most nem tök mindegy, hogy megerősödik vagy nem, ha ígyis úgyis leszeded?

Ahhoz, hogy elmenj kozmetikushoz pedig nem kell anyukád, van lábad, tudsz sétálni, beszélni is, akkor mi a gond?

Szerintem ha nagyon látszik, hogy van bajuszod, akkor nem érdemes csipesszel bajlódni, csakis gyanta. Ha már van benne egy kis gyakorlatod, akkor otthon, ha nincs, akkor irány a kozmetikus.

2013. márc. 1. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
borotva. Én azzal szoktam.
2013. márc. 1. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne borotváld, mert borostás leszel és kipattogsz!!!

Azt tanácsolom, először szőkítsd ki (citrom húsa, leve) utána, ha nem vált be, akkor menj kozmeikushoz, egyedül ne, mert csak ártassz magadnak....

2013. márc. 1. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
És az hogy egyszer leszedtem az mennyit árthatott? Azt hiszem hogy nem szeretném többet leszedni, nehogy jobban megerősödjön. De emiatt az egy miatt most jobban fog nőni?
2013. márc. 2. 19:27
 5/6 anonim válasza:

Ne borotváld.

Szerintem is a gyanta lenne a legjobb

2013. márc. 3. 11:32
 6/6 hazi válasza:
0%
De borotvalhatod nyugottan...en is borotvalom minden masodik heten es nem borostas es nem patagzik ki...miutan le borotvaltamn a bajszomat be kenem az arcom testapoloval s kesz...
2013. ápr. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!