Lányok! Hogyan lehet eltüntetni a bajuszt?
Eléggé látszik, és nagyon zavaró.
Egyszer leszedtem úgy ahogy a videóban mutatták:
http://www.youtube.com/watch?v=IJs7jXrvdAM
De ettől csak erősebb lett =/ Anyát kértem hogy menjünk kozmetikushoz, ő meg lehülyézett.
Nem akarom hogy jobban kinőjön, vagy megerősödjön. De nem tudom mi csináljak vele hogy ne látszódjon.
Anya szerint ha csipesszel szedem ki, vagy bármilyen módszerrel leszedjük attól csak sokkal jobban megfog nőni. De most is látszik hogy van bajuszom, és nagyon zavaró...
De most nem tök mindegy, hogy megerősödik vagy nem, ha ígyis úgyis leszeded?
Ahhoz, hogy elmenj kozmetikushoz pedig nem kell anyukád, van lábad, tudsz sétálni, beszélni is, akkor mi a gond?
Szerintem ha nagyon látszik, hogy van bajuszod, akkor nem érdemes csipesszel bajlódni, csakis gyanta. Ha már van benne egy kis gyakorlatod, akkor otthon, ha nincs, akkor irány a kozmetikus.
Semmiképp ne borotváld, mert borostás leszel és kipattogsz!!!
Azt tanácsolom, először szőkítsd ki (citrom húsa, leve) utána, ha nem vált be, akkor menj kozmeikushoz, egyedül ne, mert csak ártassz magadnak....
Ne borotváld.
Szerintem is a gyanta lenne a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!