Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindig zavarban vagyok, ha...

Mindig zavarban vagyok, ha megnéznek, mit tegyek ellene? Hogyan küzdhetném le?

Figyelt kérdés

Ha utánam fütyülnek, beszólogatnak, olyankor kb. menni is alig bírok. Nem tudom hova tenni a dolgot. Sőt ha bókolnak, azt se tudom jól kezelni.

Általában zenét szoktam hallgatni miközben megyek valahová, így kiiktatom a külvilágot. De van, hogy nincs nálam mp3/vagy épp lemerül és olyankor elég hülyén érzem magam.

20/L

2013. márc. 24. 15:58
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia! :) Én is így voltam ezzel a dologgal. Sok mindent próbáltam már ezzel kapcsolatban. Végülis az ha megnéznek minket az jót jelent és önbizalmat kell adnia ,mert ez azt jelenti ,hogy csinosak vagyunk és a férfiak így ismerik el a dolgot az más tészta ,h néha nem nagyon illik ezt csinálniuk ,de ebbe nem megyek bele. :) Szóval a lényeg ,hogy tudatosítani kell magadban ,hogy egyenlő vagy az emberekkel ,mert vsz kevés az önbizalmad és van egy fajta kisebbségi érzésed. Nem kell senkitől zavarban lenned ,mert mind egyenlők vagyunk magadat ne nézd alább másnál. Ezzel az egyenlőséggel gondolom sokan nem értenek egyet ,de most erre a szituációra értem ,mert az utcán nem ismerhetünk mindenkit ,hogy ki milyen ember stb... Velem amikor ilyet csinálnak jót mosolygok magamban ,h hmm most is elismertek már ezért megérte kimozdulni. Szóval átprogramoztam magam. Nem mondom ,hogy az elején ez könnyű és hipp hopp megy ,de minél többet gyakorlod ezt és nyitsz a külvilág felé annál jobb lesz ,mert meglátod ,h nincs okod zavarban lenni mikor büszkén is mehetsz az utcán. :) 20/L
2013. márc. 25. 08:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál :)
2013. márc. 25. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!