Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sokan megnéznek az utcán vagy...

Sokan megnéznek az utcán vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

A minap elmentem pár helyre bevásárolni és hamar feltűnt, hogy sok ember a bevásárlóközpontban néz engem.Nah nem arra kell gondolni, hogy 50 ember fél órán keresztül néz rám, csupán bármelyik részlegre mentem, észrevettem 1-2 tekintetet, ami több volt puszta "rám néztek" dolognál.

Nincs zöld hajam, nincs tele az arcom piercingel és hasonlók, ami miatt ennyi tekintet szegeződne rám.

Más is volt már így?

2012. márc. 28. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
velem is volt már így, és mindig megnéztem egy tükörbe magam, hogy nem lett-e koszos az arcom, hogy azért bámulnának, de már kezdek hozzászokni :)
2012. márc. 28. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy szépnek találnak : )
2012. márc. 28. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenkit megnéznek az utcán, független attól, szép e vagy se, semmi extra dolog nincs benne. Persze tiniként én is el voltam ájulva ettől, hogy néznek, de rájöttem én is megnézek másokat, mindegy tetszik e vagy se.
2012. márc. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!