Gáz, h azt hiszed szép vagy csak mert megnéznek az utcán, tudod?
Oké, szóval akinek nem inge...
De rengeteg válaszban olvastam, hogy ő a szép, a különleges, a gyönyörű, az egyedi, és hogy őt mennyien megnézik az utcán...
(Persze attól még lehet szép, de nem feltétlenül.)
Én mindenkit megnézek az utcán. De tényleg. És ti? Ti nem szoktátok? Szóval ne szálljatok el, beképzelt pi**ák.:)
Bocsi, de ez már régóta zavart...Kikívánkozott belőlem. :D
Egyetértek!
Nemis tudom már hányadik " Szép vagyok?" kérdést olvastam képpel. ÉS akkor a kérdezö viszairta nemérdekel mit gondoltok rólam,mert sokan megnéznek az utcán..
De nem jött rá hogy azért nézik meg az utcán mert egy EMO PARASZT...:|:S
Meg am én is ink az olyan embereket nézem meg az utcán akik feltűnösködni akarnak és az nem mindig egyenlö a szépséggel.
14L
Szia!
Én tudom, hogy megnéznek. Sokan. Minden korosztály. És nem azért mert gyönyörűségesen szép vagyok, sőt. Megnéznek, utána vagy beszolnak, vagy leköpnek(igen, ilyen is volt...)... Mert nem tartozom se öltözködésben, se sminkelésben, se hajviseletben az átlag 15-17 éves korosztályhoz... És? Megszoktam, hogy megnéznek, idősebbek kiakadnak, fiatalok pofákat vágnak és fujjonganak... Vállalom, mert tudom, hogy ez a kinézet(nem nem scene nem emo nincs stilusom) nem hétköznapi.
Ez vagyok én, akinek nem tetszik ne nézze. ;)
17L
Ezeken én is szoktam röhögni, főleg amikor azt mondják, hogy a munkások mindig füttyögnek utánuk:D És? Ki után nem?:D
Én akkor érzem magam szépnek, ha a barátom tátott szájjal bambul, amikor találkozunk:D
23L
Én nem nagyon szoktam megbámulni másokat, nem igazán érdekelnek, különben is, én sem szeretem, ha belebámulnak a képembe.
Viszont egyik "barátnőm" el van telve magával, hogy milyen szép, meg emnnyien bámulják. Persze azért, mert kiabál meg visítozik (akár az utca közepén), persze, hogy felhívja így magára a figyelmet. Aztán meg mindenkinek beugat, hogy "ne bámulj", meg "nézni szaba, ingyen van", meg hasonlókat. Nevetséges...
Ez szerintem egyszerűen szánalmas. Engem pl. idegesít ha megbámulnak, pedig mindig nézegetnek, zaklatnak neten, csak éppen az nem vesz észre akit én szeretek... Ettől függetlenül nem tartom magam szépnek. Nincs sok önbizalmam, a barátnőmmel szoktunk összedobni "ruhákat", aztán kiépítünk egy saját stílust. Ezzel különben segítek neki, mert varró, divattervező sulit szeretne. De akkor sem vagyok szép.
Sőt! Ide képet feltenni magamról. Nincs hozzá elég önbizalmam :D
De ezeket nem nagyképűségből írtam. Mit nem adnék azért ha nem zaklatna az az idegesítő gyerek... :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!