Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz, h azt hiszed szép vagy...

Gáz, h azt hiszed szép vagy csak mert megnéznek az utcán, tudod?

Figyelt kérdés

Oké, szóval akinek nem inge...

De rengeteg válaszban olvastam, hogy ő a szép, a különleges, a gyönyörű, az egyedi, és hogy őt mennyien megnézik az utcán...

(Persze attól még lehet szép, de nem feltétlenül.)

Én mindenkit megnézek az utcán. De tényleg. És ti? Ti nem szoktátok? Szóval ne szálljatok el, beképzelt pi**ák.:)

Bocsi, de ez már régóta zavart...Kikívánkozott belőlem. :D

2010. febr. 27. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek!

Nemis tudom már hányadik " Szép vagyok?" kérdést olvastam képpel. ÉS akkor a kérdezö viszairta nemérdekel mit gondoltok rólam,mert sokan megnéznek az utcán..

De nem jött rá hogy azért nézik meg az utcán mert egy EMO PARASZT...:|:S

Meg am én is ink az olyan embereket nézem meg az utcán akik feltűnösködni akarnak és az nem mindig egyenlö a szépséggel.

14L

2010. febr. 27. 17:30
 2/13 maundrel ***** válasza:
37%
én általában senkit nem nézek meg az utcán (magamnak való vagyok), sőt sokszor az ismerősöket sem veszem észre, aztán meg kapom a lebaszást tőlük :D de viszont ha engem megbámulnak az baromira idegesít. :S 21L
2010. febr. 27. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én tudom, hogy megnéznek. Sokan. Minden korosztály. És nem azért mert gyönyörűségesen szép vagyok, sőt. Megnéznek, utána vagy beszolnak, vagy leköpnek(igen, ilyen is volt...)... Mert nem tartozom se öltözködésben, se sminkelésben, se hajviseletben az átlag 15-17 éves korosztályhoz... És? Megszoktam, hogy megnéznek, idősebbek kiakadnak, fiatalok pofákat vágnak és fujjonganak... Vállalom, mert tudom, hogy ez a kinézet(nem nem scene nem emo nincs stilusom) nem hétköznapi.

Ez vagyok én, akinek nem tetszik ne nézze. ;)

17L

2010. febr. 27. 17:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
utolso: De mmért?? Te ezt élvezed hogy leköpnek meg stb??:O
2010. febr. 27. 18:12
 5/13 A kérdező kommentje:
17L, ezért nem szoktak leköpni valakit, ha szimplán csúnya, vagy nem divatos. milyen stílust képviselsz?:D
2010. febr. 27. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken én is szoktam röhögni, főleg amikor azt mondják, hogy a munkások mindig füttyögnek utánuk:D És? Ki után nem?:D

Én akkor érzem magam szépnek, ha a barátom tátott szájjal bambul, amikor találkozunk:D

23L

2010. febr. 27. 18:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon szoktam megbámulni másokat, nem igazán érdekelnek, különben is, én sem szeretem, ha belebámulnak a képembe.

Viszont egyik "barátnőm" el van telve magával, hogy milyen szép, meg emnnyien bámulják. Persze azért, mert kiabál meg visítozik (akár az utca közepén), persze, hogy felhívja így magára a figyelmet. Aztán meg mindenkinek beugat, hogy "ne bámulj", meg "nézni szaba, ingyen van", meg hasonlókat. Nevetséges...

2010. febr. 27. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken én is nagyon elgondolkozom,főleg mikor olyant ír a csaj,hogy úú elege van,mert mindennap vagy 100 autó neki dudál,ismeretlenek elkérik a számát,mindenki füttyög neki ráadásul ilyennel vagizni egy ANONÍM oldalon:D Na mindegy,hidd el ezt a legtöbb csaj hazudja. Amúgy meg igaza van az egyik válaszolónak az építkezéseken dolgozó pasik kit nem szólítanak le az utcán,vagy kinek nem füttyögnek?:D
2010. febr. 27. 20:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez szerintem egyszerűen szánalmas. Engem pl. idegesít ha megbámulnak, pedig mindig nézegetnek, zaklatnak neten, csak éppen az nem vesz észre akit én szeretek... Ettől függetlenül nem tartom magam szépnek. Nincs sok önbizalmam, a barátnőmmel szoktunk összedobni "ruhákat", aztán kiépítünk egy saját stílust. Ezzel különben segítek neki, mert varró, divattervező sulit szeretne. De akkor sem vagyok szép.

Sőt! Ide képet feltenni magamról. Nincs hozzá elég önbizalmam :D

De ezeket nem nagyképűségből írtam. Mit nem adnék azért ha nem zaklatna az az idegesítő gyerek... :@

2010. febr. 28. 12:22
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
Tudod az ember az esetek többségében pont az önbizalmától lesz vonzó. Amúgy meg nem tudom honnan veszed, hogy akik ilyeneket írnak, azok nem néznek ki ténylegesen mocskosul jól.
2010. febr. 28. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!