Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz, h azt hiszed szép vagy...

Gáz, h azt hiszed szép vagy csak mert megnéznek az utcán, tudod?

Figyelt kérdés

Oké, szóval akinek nem inge...

De rengeteg válaszban olvastam, hogy ő a szép, a különleges, a gyönyörű, az egyedi, és hogy őt mennyien megnézik az utcán...

(Persze attól még lehet szép, de nem feltétlenül.)

Én mindenkit megnézek az utcán. De tényleg. És ti? Ti nem szoktátok? Szóval ne szálljatok el, beképzelt pi**ák.:)

Bocsi, de ez már régóta zavart...Kikívánkozott belőlem. :D

2010. febr. 27. 17:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát, nézz szét az utcán és megtudod... ;) Gyanítom te is az egyik "mocskosul jól" kinéző tag vagy. Biztos dagad már a melled a sok munkás füttyögésétől:D
2010. márc. 1. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, én férfi vagyok, és totál leszarom, hogy ki hogy néz ki. Főleg én. Ne gondold már, hogy csak akkor gondolhatom, hogy baromságokat beszélsz, ha nem egyezik az én kényelems világnézetemmel. Nagyon primitívnek tűnsz tőle.
2010. márc. 3. 23:27
 13/13 anonim válasza:

12:10

heh. ezzel szerintem most közröhely tárgyát képezted magadból. nehezen hiszem el, hogy egyáltalán átgondoltad ezt a kommentet, mert semmi értelme. gondolom nagyon bölcsnek és elegánsnak szántad. fail.

És igen, igaza is van az előző válaszolónak. milyen jogon döntöd el egy emberről, hogy ő nem olyan szép, amilyennek állítja magát? mármint úgy, hogy nem is tudod hogy néz ki. attól függetlenül, hogy felesleges hiúság az ilyesmi, és legkevésbé sem izgat, miért ne lehetne jogos? sőt, még akkor se mondhatsz ilyet, ha csak szerinted nem néz ki úgy, ahogy azt gondolja. mert ez szubjektív dolog, és mindenki tetszik valakinek.

2010. márc. 3. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!