Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak napok amikor a szokásos...

Vannak napok amikor a szokásosnál hülyébben néz ki az arcom, csak beképzelem, vagy szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés
Nem konkrétan másnaposság, hanem mittudomén, előző nap tök friss arcom volt éles tekintettel, másnap meg mondjuk minden látszólagos ok nélkül tompa tekintetem van, pufi arc.
2010. máj. 8. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem is szokott ilyen lenni..de remélem csak beképzelem és mindennap szép vagyok xD
2010. máj. 8. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen napjaim. Van, mikor a kócos hajam és a smink nélküli fejem is 'trendi'-nek tűnik, van, mikor egy kiló smink sem hoz helyre.:D:D:D
2010. máj. 8. 17:56
 3/6 anonim válasza:

Használj vitaminos, arcfrissítő krémeket, aludj,pihend ki magadból a fáradalmakat, igyál sok folyadékot. Használj krémeket... De ez nem teljes körű válasz. Viszont adódhat még valamiből is ez a tekintet... De most erre nem térek rá, de ha szeretnéd megkérdezem , lehet h az a baj.!! :)

(Nem szeretnék ily módon beleavatkozni az életedbe, csak próbálok segíteni.. :DD)

2010. máj. 8. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:

azt azért hozzátenném, hogy 19F

van amikor a jóképű egyetemista fiatalember néz vissza rám a tükörből.

és van amikor egy fogyatékos orángután :D

2010. máj. 8. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól is függ milyen kedved van éppen aznap. Pl. ha boldog vagy egyből szebbnek esetedben helyesebbnek látnak. Viszont a rosszkedv komorrá teszi a tekintetet, más az arcmimikád. Vagy csak nem pihented ki magad eléggé és ettől nyúzott leszel...:)
2010. máj. 8. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is szokott lenni
2010. máj. 9. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!