Szóval, ha megnéznek az utcán melyik lehetőség valószínűbb?
Az,hogy tök ronda vagyok és azért bámulnak,vagy mert szép?
Meg van még egy kérdésem xD
Mi a jobb,ha különleges vagy,vagy ha szép?
15/L vagyok,és érdekelt ez engem :D
Sztem a csunyábbakat jobban megnézik......
És az a jobb ha különleges vagy:)
jajj ez engem is érdekelneee, sooook választ:D
engem mindig bámulnak, de én sem tudom miért, nem vagyok szépségkirálynő, de azért annyira csúnya se:D
téged is szoktak?:)
amúgy szerintem az a jobb, ha különleges valaki:)
igen,tengap is,a buszállamáson bámultak, és tovább folytatták a buszon is xD [csoport fiú]
Szóval a különleges...ám ott általában az van,hogy valakinek nagyon tetszik,valakinek meg borzasztó,nem igy van? :D
Lhet látni hogy vki h bámul meg, h szép v v csúnya.
Am meg sztem az a jobb ha szép vagy.
szerintem ha valaki különleges, az szinte mindenkinek tetszik, mert nem hétköznapi:)
engem már sokszor idegesít ha bámulnak:S pedig tényleg nem vagyok egy nagy szám:D
és azt is furcsálom, hogy néha még össze is beszélnek és nevetnek a bámészkodók...na ez mitől lehet?:D
csúnya vagyok, szerintem...:D
Rám múltkor mosolygot az egyik,de össze is bújtak sugdalózni,szóval,olyan nehéz eldönteni :'D
Ám én múltkor felraktam egy képet magamról ide [igen,én is megtettem] és azt mondták,hogy különleges vagyok,és azoknak nagyon tetszett az arcom,de volt aki nemszépnek nevezett,szóval,nem tudom :D
Hát ha megnéznek...nem igazán tudom eldönteni. Nem vagyok az a kihívóan szép , de azért inkább az, mint hogy azért néznek meg, mert csúnyácska lennék. :D
Különleges, vagy szép?
A különlegesség és a szépség is relatív szerintem.
Amúgy ha lehet, akkor különlegesen szép. :)
Persze inkább legyél különleges, mint egy a sok közül! : D
14/L
igen, én is így vagyok amúgy:D van, aki azt mondja szép vagyok, de volt már olyan is, hogy hallottam, hogy azt mondják rám, hogy de csúnya ez a lány:D
szóval én sem tudom:D én folyton azt érzem, hogy kinevetnek...és olyan rossz érzés:(
am nem te vagy az az egzotikus kinézetű lányka?:)
mert arra emlékszem, aki felrakott képet:)
26:36-os vagyok. (14/L)
Belinkeled azt a kérdésed, ahol van Rólad kép? :$
Csak kíváncsi lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!