Szóval, ha megnéznek az utcán melyik lehetőség valószínűbb?
Az,hogy tök ronda vagyok és azért bámulnak,vagy mert szép?
Meg van még egy kérdésem xD
Mi a jobb,ha különleges vagy,vagy ha szép?
15/L vagyok,és érdekelt ez engem :D
Belinkelem én,de nem kell lecsúnyázni itt is,elég ha amott :'D
Ám nem én vagyok az egzotikus lány xD
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
akkor tévedtem, csak különleges volt az egzotikus lányka is:D nagyon szép vagy amúgy:)
különlegesen szép és ezt most őszitén írom:)
úgyhogy most már meg van a válasz a kérédesre: azért bámulnak mert szép vagy:)
Utolsó előtti és utolsó: ti lányok vagy fiúk vagytok?
mert azt vettem észre,hogy lányoknak szépnek tűnök,fiuknak meg nem xD
Énnem akarlak megbántani, de tuti, hogy nem a két szép szemedért suttognak mögötted.
Én megmondom őszintén: amikor előjött a kép, megrémütem. Nagyon csúnya az arcod. A szemöldököt semmilyed, formátlat. 15 évesen olyan idős fejed van, hogy jesszusss.
Osztom az utolsó válaszát.
Én sem megbántani akarlak, de van egy kis E.T-s beütésed.
akárki akármit ír vagy mond, szerintem igen is szép vagy:)
akik azt írják csúnya, azok nicsenek igazán tisztában a szó értelmével...persze, vannak kevésbé szép emberek, de azok sem csúnyák...persze ez az én véleményem és senkit sem akarom megbántani, mert mindenki másképp gondolja:)
az én véleményem, hogy szép vagy és kész:)
és nem tömeglány, ami nagyon jó pont:)
18/F
Ez annyira relativ. Az egyik válaszoló is azt irta pl. hogy van aki szépnek nevezi, de volt olyan is aki csúnyának tartotta. Ez szerintem nézőpont kérdése és főleg hozzáállás kérdése. Nézzétek meg milyen fontos a pszihológiai háttér.
Gyakran van, hogy az emberek szemébe nézek az utcán. Amikor a buszmegállóba érek szinte magamhoz vonzom minden ember tekintetét és attól függően, hogy épp mi jár az eszembe ( mármint negativ v. pozitiv ) olyan lesz a kölcsönhatás is. Az emberek megérzik a kisugárzásod. A kisugárzás a gondolataidból, hangulatodból áll és ha ezek negativak akkor a kisugárzásod is az. Ha negativan sugárzol akkor az emberek is negativan fognak visszahatni. Ez érvényes a pozitiv hatással is
Másfelől, figyeljétek meg egyszer amikor belevagytok merülve valamibe. Egyszer megtörtént velem a suliba, hogy nem találtam a földi füzetem és épp osztályt kellett cseréljünk. Rohantam, mint az őrült a volt osztályomba és bár a 11.esek már bent voltak engem nem érdekelt. Úgy siettem, hogy fellöktem vagy 2-3 at és az arcom is szinte eltorzult a rémülettől. Mikor másodjára bementem minden 11.es mosolyogva nézett s az egyik csaj még elnézést is kért, hogy túl korán telepedtek le az osztályba. Pedig én csak 9.es vagyok.
Egyszer a buszmegállóban is telefonált anyum, hogy menjek egy kicsit előrébb, mert vár az autóval és én olyan gyorsan kezdtem el szaladni, hogy megfeledkeztem a tömegről s amikor észbe kaptam akkor láttam, hogy senki sem néz. Máskor mindenki engem bámul, de most KERESTEM olyant aki rám nézzen ,de senkinek sem kaptam el a tekintetét. Mintha felszabaditottam volna őket a nyomás alól és most minden folytatódik a normális kerékvágásba, miközben én eggyé válok a tömeggel
A lényeg az, hogy nagyon számit amit sugárzol. Nagyon számit, hogy milyen energiák vannak benned és milyen hatást gyakorolsz a többiekre. Ez a kulcs. Sokszor pont az ellentétes hatást váltjuk ki, ahelyett amit szeretnénk. Sokszor megszeretnénk fogni az embereket egy mosolyra és túlengedjük egy kicsit a nyomást és olyankor a hatás már negativ, mert túl nagyon próbáltuk.
Ha képesek vagyunk ellazulni és hallgatni a belső hangokra akkor sikerülhet a legkönnyebben. Előszőr magunkra kell koncentráljunk és utánna a többiekre. Sajnos a legtöbb ember nem tud szellemi energiát spórolni és túl hamar kifogy belőle, ráadásul nem is használta fel azt kellőképpen. Az emberek ugyanis megérzik, ha túlságosan erőlködsz vagy szorongsz valamiért. Úgyis tudják. Még ha nem is akarod elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!