Szóval, ha megnéznek az utcán melyik lehetőség valószínűbb?
Az,hogy tök ronda vagyok és azért bámulnak,vagy mert szép?
Meg van még egy kérdésem xD
Mi a jobb,ha különleges vagy,vagy ha szép?
15/L vagyok,és érdekelt ez engem :D
22:03 valóban igazad van,fantasztikusan leírtad és valójában [ilyen későn,fáradtan] nem tudnék olyan okos választ visszaadni erre a remek válaszra.De lényeg,hogy ez rohadtul hasznos volt :D
Ja és utolsó,aranyos vagy :]
nem tudom miért bámulnak. saját tapasztalatra nem nagyon tudok alapozni mert engem fiatalabb (kislány?) koromban azért nézegettek még, mert mindenki mondta mennyire szép vagyok, most meg azért bámulnak mert a stílusommal is kicsit kilógok. bár soha nem látom hogy néznek mert már rég nem nézek idegen arcára sehol, utcán buszon boltban akárhol. idegesítő látni hogy visszabámulnak rám.
és szerintem jobb szépnek lenni. Christina Aguilerara ki mondaná, hogy csúnya? aki igen, úgyis hazudik. és Gemma Wardra ki mondaná? sokan. és szintén sokan mondják rá hogy milyen szép. azért mert ő különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!