Próbálta már valaki a Laxopect mellnövelő tablettát?
Valóban nőhet a mell különböző szerektől. Pl. a transzszexuális férfiak, akik nővé szeretnének válni hormon készítményeket szednek és valóban elkezd nőni a mellük.
De nem képzelitek, hogy egy olyan pirula, amit nem lehet leellenőrizni, aminek nem lehet tudni a fejlesztőit, és ilyen gyanús háttérrel rendelkezik, mint azt az előttem válaszoló ecseteli, hogy egy ilyen tabletta olyan komoly hatású gyógyszer lehet, hogy nőni fog tőle a melletek?
Nem az a probléma, hogy valaki nincs megelégedve a mellével.
Az, hogy nem bevizsgált egy gyógyszer nem csak azért bajos, mert árthatsz magadnak vele (mert való igaz, hogy azok a gyógyszerek is sokszor ártalmasak lehetnek, amit orvosok írnak fel), hanem nagyon gyanús, hogy nem lehet hatékony. Ha hatékony lenne, akkor igenis vizsgálnák, igenis tanulmányokat lehetne róla olvasni stb. Lehetne róla információkat találni mindenhol.
De felesleges itt szónokolni, hisz van itt aki állítja, hogy hatékony.
Hát akkor gyerünk, ha ilyen sok pénzetek van csak gazdagítsátok a csalókat.
Én láttam pont ezen az oldalon a hirdetést.
Rákattinttam.
Két dolgot mondanék el:
- A fotó, ami a kutatónőt ábrázolja egy fotótárból származik, onnan vették
TEHÁT A FOTÓ NEM A KANADAI KUTATÓNŐT ÁBRÁZOLJA!
- A nevére rákeresve semmilyen kanadai orvosi oldal nem jön le, csak ennek a cégnek a hirdetései (meg ez a kérdés)
TEHÁT A KUTATÓNŐ NEM LÉTEZIK!
mindenki tegye fel magának a kérdést, venne-e olyan cuccot, amelyik reklámjában két ilyen hazugság van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!