Próbálta már valaki a Laxopect mellnövelő tablettát?
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez a cég, ahogy nézem nem is létezik :S legalábbis az e-beszámolója még nincs ide feltöltve, pedig kötelező lenne.
Van aki képes ide beírni, hogy nőtt ettől a szertől a melle. Ha tényleg nőtt, akkor valószínűleg valami mástól, például magára szedett pár kilót.
Szóval ezt a tablettát szedje az, akinek nincs pénze plasztikára. A plasztikáztatásról nekem az a személyes véleményem, hogy súlyosan kísérti a sorsot az az ember, aki ilyen külsőséges ok miatt képes kés alá feküdni.
Én nem tudom miért olyan lehetetlen,hogy nőne valakinek a melle, bármilyen szertől is ?!
Különben,meg mi van a sok bevizsgált gyógyszerrel,amiknek oldalakon felsorolt mellékhatásuk van ? azok mennyivel jobbak ? és amiket nem olyan régen fejlesztettek ki, és még nem is ismertek a mellékhatásaik,de mégis felírják az orvosok ?! azért mert valamiről mindenütt leírják ugyanazt és el tudod olvasni,még nem biztos hogy jó is ! vagy igen ? mert minden oldalon megtalálod ugyanazt a tájékoztatót ?
Mindegy,azt hiszem hiába is mondok bárbit is annak aki ennyire "hivatalosan","papírforma" szerint él,hát én nem ilyen vagyok,én hiszek minden megmagyarázhatatlan dologban.
(Ja és csak így zárójelben jegyzem meg,én sem híztam,sőt még fogytam is 2 kg mikor szedtem,(igaz nem ezt)és nem vagyok 100 kg csak 53 :)))
35/36-os válaszoló!
A barátnőmmel kb ugyanez a helyzet, gyerek még nincs, de ő nagyon nincs megelégedve magával, én hiába mondtam neki, hogy nekem így tetszik, ahogy van. Ő pedig azt mondja erre, hogy ő magának szeretne megfelelni. Szóval én támogattam mikor megvette ezt a terméket. A plasztikai műtét egy kisebb vagyonba kerül....meg az altatástól is fél.
Mióta szedi és van látványos eredménye, több a sex is, nem olyan gátlásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!