Ti mit reagálnátok arra, ha a pasitok azt kérné tőletek, hogy szőrtelenítsétek a karotokat, mert őt zavarja?
Ha az én barátom mondaná ezt, ez lenne a válaszom "Borotválkozz minden nap, és el van intézve", mert utálom, hogy állandóan szúrós.
Alapjáraton nem szőrtelenítem a karom, csak ha éppen eszembe jut.
Szánalmas egy barátod van,hogyha ez őt zavarja!
Mindenesetre ne szőrtelenítsd le,szőrös kézzel is szeretnie kellene téged,és nem az ő elvárásainak megfelelni!
Nekem is mondott már ilyet, télen ritkábban epilálok főleg a lábamon, erre megszól, hogy SZŐRÖS! Júj, szőr!
Az intimszőrzetemre is mindig mondja, hogy borotválkozzak meg, mondjuk az más.
Szerintem bunkóság, gondolom nem fekete hosszú szőrök vannak rajtad. Én se szoktam megszólni ha nem borotválkozik, mondjuk ő nagyon "szeret", volt hogy a lábát is leszedte, akkor pont azt mondtam neki, hogy növessze vissza, nem b*zi és nem focista.
Nem értem miért kell ezen így kiakadni, meg ilyeneket mondani, hogy dobd ki ezért. És ha őt zavarja, akkor mi van? Ha nem szeretne nem lenne veled, keresne mást, nem próbálná megbeszélni. Most tényleg olyan nayg áldozat, havi eygszer legyantázni?
Az én férjem imádnivaló, odadó, tökéletes pasi, imád engem, de tudom, hogy zavarja a szőr. Monjuk én azelőtt is szedtem, hogy összejöttünk volna, de látott rólam képet, ahol nem volt leszedve és mondta, hogy milyen szőrös volt a kezem, és milyen jó, hogy szedem.
Amúgy mostanában borotválom, mert lusta vagyok géppel szedni, de nem nő vissza hamar, nem sűrűsödött, erősödött semmit, de azért hetente le kell szedni.
De persze jobb géppel, vagy gyantával, max havi egyszer balódsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!