Hogy reagálnátok, ha látnátok egy fiút, akin ilyen szoknya van?
Nekem megtetszett, és simán el tudnám képzelni magamon. Az más kérdés, meg merném-e kockáztatni, hogy emberek közé menjek benne. Kíváncsi volnék a véleményekre...
én szakadok..:""D
De te tudod, végülis annyira nem lányos...
A képen látható személy szerintem tök jól néz ki és stílusos is. Nem tudom, te mivel viselnéd vagy lányosabb vagy fiúsabb típus vagy stb. Sok mindentől függ, jól állna-e.
Ettől függetlenül engem nem zavarna, ha tetszene max. megnéznélek ;) ha pedig nem tetszene akkor meglepődnék egy másodpercre majd mennék tovább. Nem tudom, mások miért akadnak fenn ezen ennyire, jó, hogy nem veszik igénybe pszichológus segítségét az eset után...
Én támogatom az ötletet, viseld azt, ami neked tetszik és ne mások szabják meg, ki vagy!
Ettől függetlenül az utcán megfontolandó a viselése, ha nem túl kedves környéken laksz. Ha lányos vagy simán lánynak néznek és kész, ha viszont inkább fiús akkor remélhetőleg elég kemény vagy ahhoz is, hogy (először csak szóban) megvédd magad. Én nem kötnék bele senkibe a ruhája miatt, de sajnos a többség nem így gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!