Van még esélyem arra, hogy legyen életem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, ronda, a nők még csak nem is barátkoznak velem, kezdek depressziós lenni. Mit tegyek?2013. márc. 9. 21:57
1/7 anonim válasza:
Konkrétan mi a probléma? A "ronda" elég tág fogalom, ráadásul szubjektív is. Mi találsz magadon / magadban rondának?
2/7 A kérdező kommentje:
a kinézetemet. az arcomat.
2013. márc. 9. 22:05
3/7 anonim válasza:
Problémás a bőröd? Száraz? Zsíros?
4/7 A kérdező kommentje:
csak simán csúnya az arcberendezésem
2013. márc. 9. 22:32
6/7 anonim válasza:
Hát így elég nehéz. Képet csak priviben küldj, ha jónak látod! Nekem pár éve fülplasztikám volt az elálló füleim miatt. Azóta megszűnt az évek óta tartó kisebbrendűségi érzésem. Bár talán teljesen még nem szűnt meg, de már sokat enyhült. Kell még idő. Szóval neked mi a problémád az arcoddal? Valami konkrétat írj, légyszi.
7/7 anonim válasza:
Hova jársz ismerkedni, hogy ismerkedsz nőkkel? Hogy próbálsz barátkozni velük? Hogy próbálsz felszedni egy nőt? Ezt milyen gyakran teszed? Ezeket csak azért kérdezem mert rengeteg pasit ismerek hozzád hasonló gondokkal, de arányában 10-ből 9 semmit nem is tesz azért hogy legyen barátnője és barátai. A maradék egy az ugyan tesz érte, csak nagyon rosszul, sajnáltatja magát, stb, elriaszt mindenkit.
Én ezeket látom, téged nem ismerlek, de ha igényes vagy, ápolt, rendesen öltözködsz, nem vagy egy lusta elhízott disznó akkor semmi baj nem lehet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!