Ti is vagyok úgy vele hogy egyre jobban gyűlölitek a világot és Istent amiért ronda létetekre még szóba sem állnak veled?
Figyelt kérdés
Én már egyre jobban a világot gyűlölöm. Meg Istent amiért ilyenek teremtet. Egy fiú nem lehet párja mert ronda? Legyek gyűlölködő? Mai lányok 99 százaléka csak azt nézi hogy hogyan tud belerúgni a másik ronda emberbe?2013. febr. 26. 19:31
21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. febr. 26. 22:55
22/24 anonim válasza:
szia súlyos önértékelési problémáid vannak! Isten alkotott ő szeret és neki te szép vagy! Te örülnél ha a gyereked utálna mert nem tetszik magának? És a stilusoddal van a baj jaj én szegény csúnya vagyok kit érdekel ha jó a személyiséged.különben is ha nem tetszel magadnak tegyél ellene. Ha kövér vagy fogy le.Ha vézna kondiz.Ha patanásos kozmetikus.Vágass új frizurát.Divatos ruhák.....
23/24 anonim válasza:
Szerintem biztos,hogy nem vagy csúnya:)
Talán pont azért nem sikerül semmi,mert a világfájdalom rád van írva. Nyugiimár,így vagy jó,nem ismerlek,de biztos,hogy így szeretnélek,ha a belsővel minden rendben lenne(most nem pont szerelem,de pl: barátot 100,hogy nem választanék kinézetre)
Neked csak azzal van a baj,hogy mielőtt elindulsz valahova,rád van írva,hogy te már egyátalán el sem hiszed magadról,hogy sikerülhet.:|
Ez pedig itt a gond,mosolyogj rá az emberekre,legyen egy pozitív kisugárzásod,és akkor az majd vonz mindenkit,de így nem jó:/ Fel a fejjel,nincs szép meg csúnya, valakinek te vagy a szép:))
15L
24/24 világvége1 válasza:
Isten nem tervezi, ki milyen szép lesz, ő ugyanolyan szellemet helyez bármilyen (nem túl fogyatékos) emberi testbe. Az egyik egyed szebb a természetben, a másik csúnyább. Ez teljesen véletlenszerűen alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!