Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti is vagyok úgy vele hogy...

Ti is vagyok úgy vele hogy egyre jobban gyűlölitek a világot és Istent amiért ronda létetekre még szóba sem állnak veled?

Figyelt kérdés
Én már egyre jobban a világot gyűlölöm. Meg Istent amiért ilyenek teremtet. Egy fiú nem lehet párja mert ronda? Legyek gyűlölködő? Mai lányok 99 százaléka csak azt nézi hogy hogyan tud belerúgni a másik ronda emberbe?

2013. febr. 26. 19:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Isten nem létezik, sajnos csak szüleimet tudom hibáztatni. Bár ők normális külsejűek, és nyilván eszükbe se jutott hogy ilyen selejt lesz a végeredmény, ha gyereket vállalnak. Lány vagyok amúgy, és fiúként pénzzel, dumával, gyúrással, igényességgel még mehetsz valamire, egy csúnya lánynak viszont tökmindegy...
2013. febr. 26. 19:34
 2/24 A kérdező kommentje:
Szerinted egy torz fejet hova gyúrsz?
2013. febr. 26. 19:35
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszek istenben. Nem a világot gyűlölöm emiatt, hanem az embereket. Ők teszik tönkre a másikat.
2013. febr. 26. 19:37
 4/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg torz fejű nyominak van "jó csajként" kategorizált barátnője, csak mert nagy az arcuk...
2013. febr. 26. 19:37
 5/24 anonim ***** válasza:

Magamat utálom, nem Istent! Nem Õ tehet róla, senki nem tehet róla és senki ne hibáztassa a szüleit sem, mert Õk adtak nekünk életet.

Ha van valami ami a te hibád az a hozzáállásod!

Én sem vagyok álomszép, de kompenzálom azzal, hogy egyedi vagyok és ebben a kijelentésemben nincs semmi egocentrikus megközelítés, csupán tudom, hogy más vagyok mint a többiek minden téren és nincs is sok barátom (2-3), de ez nekem elég!

A SZERELEM PEDIG VAK ÉS, HA VALAKI IGAZÁN BELÉDSZERET PONT LESZ@RJA, HOGY HOGY NÉZEL KI!!!

Sok sikert! :(

2013. febr. 26. 20:28
 6/24 anonim ***** válasza:
*:)
2013. febr. 26. 20:29
 7/24 anonim ***** válasza:

Nyugi máááár.. nem szoktál te szét nézni a világban?Mennyi ronda ember mászkál, mégis van szerelmük s őket is viszont szeretik... a gond nem a kinézeteddel van, hanem a viselkedéssel..

Másrészt hogy mered szidni az Urat??Ha így beszélsz Róla akkor ne is számíts semmi jóra!!

2013. febr. 26. 20:45
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem én akartam rondának születni.
2013. febr. 26. 21:40
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy szerencsétlen és egyedül mert így gondolkodsz... nem azért mert esetleg csúnya vagy. Mert bizony léteznek még olyanok akiknek nem az számít hogy nézel ki. Nekem sem számított, ha érdekel esetleg... én neten ismertem meg a párom, még nem láttam képet sem róla mikor már beleszerettem, abba amilyen, hogy pozitívan lát mindent, hogy vidám, hogy udvarias, kedves, őszinte, kimondja a félelmeit, mindent amit gondol, hihetetlen volt számomra hogy ilyen létezik férfiból. Találkozni akartam vele, sikerült is, nem egy szépfiú, olyan akit mindig mindenki csúfolt a suliban és sose volt egy barátja sem. De emiatt nem tört le, és nem adta fel, nem gyűlölködött sose. Mindenesetre ő azóta a tali óta a párom, és vele szeretném leélni az életem, bárhogy is néz ki, nem az számít. Engem meg szépnek tart mindenki, de nem vagyok egy észlény, se túl kedves, gyakorlatilag én belül vagyok csúnya... nehogy azt hidd hogy ez jobb.
2013. febr. 26. 21:43
 10/24 A kérdező kommentje:
Hiába próbálkoztam bármiféle udvarlással velem szóba se állnak.
2013. febr. 26. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!