Ti is vagyok úgy vele hogy egyre jobban gyűlölitek a világot és Istent amiért ronda létetekre még szóba sem állnak veled?
Magamat utálom, nem Istent! Nem Õ tehet róla, senki nem tehet róla és senki ne hibáztassa a szüleit sem, mert Õk adtak nekünk életet.
Ha van valami ami a te hibád az a hozzáállásod!
Én sem vagyok álomszép, de kompenzálom azzal, hogy egyedi vagyok és ebben a kijelentésemben nincs semmi egocentrikus megközelítés, csupán tudom, hogy más vagyok mint a többiek minden téren és nincs is sok barátom (2-3), de ez nekem elég!
A SZERELEM PEDIG VAK ÉS, HA VALAKI IGAZÁN BELÉDSZERET PONT LESZ@RJA, HOGY HOGY NÉZEL KI!!!
Sok sikert! :(
Nyugi máááár.. nem szoktál te szét nézni a világban?Mennyi ronda ember mászkál, mégis van szerelmük s őket is viszont szeretik... a gond nem a kinézeteddel van, hanem a viselkedéssel..
Másrészt hogy mered szidni az Urat??Ha így beszélsz Róla akkor ne is számíts semmi jóra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!