Ti is vagyok úgy vele hogy egyre jobban gyűlölitek a világot és Istent amiért ronda létetekre még szóba sem állnak veled?
Figyelt kérdés
Én már egyre jobban a világot gyűlölöm. Meg Istent amiért ilyenek teremtet. Egy fiú nem lehet párja mert ronda? Legyek gyűlölködő? Mai lányok 99 százaléka csak azt nézi hogy hogyan tud belerúgni a másik ronda emberbe?2013. febr. 26. 19:31
11/24 A kérdező kommentje:
Régen még azt hittem hogy csak a belső számított, akkor még hittem Istenbe hogy ő a jó.
2013. febr. 26. 21:55
12/24 anonim válasza:
Én nem vagyok így vele.
Qrva ronda és vagyok, ezt már mondták lányok is, volt már randim is, de aztán nem jött össze, mert fényképen nem voltam annyira Quasimodo kinézetű, mint élőben.
De nem vagyok depressziós meg nem sírok, hogy egyedül vagyok és nem jövök be a lányoknak.Sz*rok rá, élem a saját életem, köszönöm, megvagyok nélkülük is.Ajánlom ezt neked is kérdező.Ne a lányoktól függjön a boldogságod!
13/24 A kérdező kommentje:
Jó neked hogy volt már randid, nekem még az sem.
2013. febr. 26. 22:16
14/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az összes lányt gonosznak, önzőnek kell tekintem?
2013. febr. 26. 22:18
15/24 anonim válasza:
Hány éves vagy h ennyit nyafogsz??Nekem sokkalta több problémám van/volt pedig még csak 17 éves vagyok...
16/24 A kérdező kommentje:
25
2013. febr. 26. 22:39
17/24 A kérdező kommentje:
Nyugi nekem is megvannak a magam problémáim.
2013. febr. 26. 22:39
18/24 A kérdező kommentje:
Iskolában egyetlen egy barátom nem volt. Munkahelynél az arcot nézik meg először és utána a tudást, két iskolát csináltam meg egyszerre levelezőn érettségi nappalin szakmunkás képzőbe jártam, de ki az Istent érdekli. Hátam mögött azt nézték a volt munkahelyemen hogyan tudjanak megszégyenít-lenni, kihasználni, mert ügye egy rondának kétszer jobban kell bizonyítania ügye? Egy szép selyem fiú mindjárt sorvezető lett ügye? Pedig semmihez sem értet nem féltékenységből írom. Ezek után ne legyek gyűlölködő? Ha kellett segítettem elvégeztem másnak a munkáját is. És akkor is én vagyok a hibás?
2013. febr. 26. 22:49
19/24 A kérdező kommentje:
15. válaszához még. Honnét mered feltételezni hogy neked sokkal több gondod van? Ismersz? Nem! És nem feltételezek senkiről hogy neki kevesebb gondja lenne!
2013. febr. 26. 22:54
20/24 anonim válasza:
5 éves koromban rákkal diagnosztizáltak...van egy 15 centis heg a hasamon...
Anyámat 3 éve nem láttam...
Úgy tűnik nem lehet gyerekem...
És még te panaszkodsz??Kicsit szedd össze magad öreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!