Szerintetek is csúnya az úgynevezett "hazel" szemszín? (lent képpel)
Csak mert nekem is ilyen színû szemem, világosbarna hajam és világos bõröm van. (nem hófehér) És múltkor kicsit hosszabb ideig elidõztünk egymás tekintetében a barátnõmmel és megjegyezte, hogy „Milyen csúnya a szemed..mármint a színe." Neki szép zöld szeme van és tudja is, hogy szép (csak a szeme), de ha nekem lennének szép szemeim én nem bántanám meg ilyesmivel. :(
Na szóval itt a kép: [link]
Nekem is ilyen, de persze sok múlik a fényviszonyokon is.
Szóval igazából az érdekelne, hogy ti is csúnyának tartjátok ezt a szemszínt? :(
14L
A szem a lélek tükre! Legyen az tiszta és szép, és akkor már a szemed is az lesz! :)
"Természet úgy alkot, hogy minden illik mindenhez.
Nem csak játszva, nem törődve, mint egy kisgyerek...
Így hát minden és mindenki szép.
Csak aztán a lelke legyen ép."
William Shakespeare
Amúgy szerintem nagyon különleges... Nekem mogyoróbarna :(
(előző voltam)
2. úristen azért a borsót meg a borostyánt ne keverjük már ide. :D hazel=mogyoró, ergo mogyoróbarna a szemed kérdező.
Az enyém is ilyen, nem tudom mit kell ezen szégyellni.:D
A képen lévő csaj szeme kifejezetten gyönyörű szerintem, pedig én nagyon nagy kék szem rajongó vagyok :D
A barátnőd pedig egy rohadtul nagy bunkó.
Most így olvasom közben a kommenteket, nekem is durván kizöldül ha sírok. :D
Utolsó vagyok.
Egyébként én inkább ehhez tudnám hasonlítani a szememet:
[link] , annyi az összkülönbség, hogy az enyémben alul is van egy nagyon vékonyka barna csík. :)
az általad linkelt képen a lány szeme azért eléggé photoshopolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!