1/22 anonim válasza:
Nem, a szemszíneddel semmi baj, bár ezt te is nagyon jól tudod, biztos vagyok benne. Viszont ez a smink nem túl szép, ha nem sértődsz meg, azt mondom ocsmány. 22L
2/22 anonim válasza:
nem szerintem kifejezetten szép és különleges ritkán van ilyen:)
3/22 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi szinu a szemem, csak az enyem mas arnyalat, amolyan kekes-zold. :)
4/22 anonim válasza:
hirtelen azt hittem az én szemem az :) csak más a szemöldököm :) szerintem szép, enyém is ilyen és nagyon szeretem, a szemem mindig is tetszett
5/22 anonim válasza:
a szemed szép viszont a sminked tényleg nem előnyös. világos színnel kéne kiemelned, hogy milyen szép és különleges színű a szemed:)
6/22 anonim válasza:
szép szemed van nagyon,de szerintem jobb lenne ha kihúznád tussal.
7/22 anonim válasza:
Ez sötétzöld barnával, ha jól nézem. Mint az enyém. Én is feketével szoktam festeni, ilyenkor mindig megdícsérik a szemem ;)
8/22 anonim válasza:
nekem is ilyen van :) állandóan dicsérik. nagyon szép, hidd el :)
9/22 anonim válasza:
szerintem nagyon szép
nekem is hasonló a szemem színe
10/22 anonim válasza:
nekem is ilyen van, és rengeteg embernek nagyon tetszik :)^^ de a sminken változtass :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!