Szerintetek is csúnya az úgynevezett "hazel" szemszín? (lent képpel)
Csak mert nekem is ilyen színû szemem, világosbarna hajam és világos bõröm van. (nem hófehér) És múltkor kicsit hosszabb ideig elidõztünk egymás tekintetében a barátnõmmel és megjegyezte, hogy „Milyen csúnya a szemed..mármint a színe." Neki szép zöld szeme van és tudja is, hogy szép (csak a szeme), de ha nekem lennének szép szemeim én nem bántanám meg ilyesmivel. :(
Na szóval itt a kép: [link]
Nekem is ilyen, de persze sok múlik a fényviszonyokon is.
Szóval igazából az érdekelne, hogy ti is csúnyának tartjátok ezt a szemszínt? :(
14L
Ugyan! A barna szem nagyon szép! Meg nekem igazából minden szenszín tetszik mindenkin, kivéve magamon. Ha választhatnék, hogy milyen szemem legyen akkor feketét, smaragdzöldet vagy világoskéket kérnék! :)
Az a baj igazából, hogy annyira csúnyának tartom a szemem, hogy nem merek mások szemébe nézni, mert azon kattog az agyam, hogy most biztos arra gondol, hogy milyen csúnya a szemem. Úgyhogy csak akkor nézek mások szemébe ha muszáj.
Meg igazából szerintem ronda is vagyok. :(
Mondhatni rajtam minden csúnya.
szerintem szép ez a szemszín, az enyém kékes zöld.
nem csúnya a szemed színe, a barátnőd bunkó volt.
Köszönöm neked is 6-os! :)
k8:
Igazából azért "szégyellem" mert, nem egyszer jegyezte már meg a barátnõm, hogy mennyire csúnya, hogy már elment minden önbizalmam és folyamatosan rondának érzen magam. Nem csak a szemem, hanem az egész arcom. Elég sokszor szokott ezzel piszkálni. Csodálatos barátnõt sikerült kifognom, de a többiek nem szeretnek, úgyhogy egyelõre nincs más. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!