Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is csúnya az...

Szerintetek is csúnya az úgynevezett "hazel" szemszín? (lent képpel)

Figyelt kérdés

Csak mert nekem is ilyen színû szemem, világosbarna hajam és világos bõröm van. (nem hófehér) És múltkor kicsit hosszabb ideig elidõztünk egymás tekintetében a barátnõmmel és megjegyezte, hogy „Milyen csúnya a szemed..mármint a színe." Neki szép zöld szeme van és tudja is, hogy szép (csak a szeme), de ha nekem lennének szép szemeim én nem bántanám meg ilyesmivel. :(

Na szóval itt a kép: [link]

Nekem is ilyen, de persze sok múlik a fényviszonyokon is.

Szóval igazából az érdekelne, hogy ti is csúnyának tartjátok ezt a szemszínt? :(

14L

2013. febr. 19. 20:09
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálok! :) Csak manapság mindenki meg akar változtatni. De szeretnék önmagam maradni. Akárhányszor játszhatnak nekem One Directiont (remélem így kell írni) én akkor is a Zeppelint fogom szeretni. Az a baj, hogy nem találok senkit aki hozzám hasonló lenne vagy legalább elfogadna úgy-ahogy. :/
2013. febr. 19. 21:36
 22/48 anonim ***** válasza:
86%

nehogy megváltozz zenei ízlés terén, meg ahogy így irogatsz a gondolkodásod is normális.

nem veled van a baj, hanem a többiekkel.

ne mondd, hogy nem lesz olyan aki elfogad úgy ahogy vagy: én is így gondoltam, nagyjából annyi idősen, mint most te és beigazolódott az ellenkezője :)

csak légy nyitott.

2013. febr. 19. 22:04
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

úgy tüník nagyon "rászorulsz" a barátnődre, és ő ezt érzi, és tudja hogy szinte akármit megtehet te akkoris a barátnője leszel. ez így nem okés ne legyen ennyire egyoldalú a dolog, szerintem ha beszól neked akkor sértődj meg, ne szólj hozzá, esetleg fokozatosan távolodj el tőle ahogy sérteget, és rájön hogyha nem lesz veled kedves akkor elveszít. a másik meg hogy legyen több barátod, ha valakinek 1 barátja van az nagyon nem jó, főleg ha a barátnőjének több van így ha nem lesztek többé barátok te megszívod neki meg lesznek barátai, ezért te nagyon ragaszkodsz a barátságához....

16/F

2013. febr. 19. 23:15
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

jah amúgy lányként szerintem könnyen szerezhetsz magadnak fiú barátokat is hátha azokkal jobban kijössz

(amit a barátnőd mond sértés egyébként nem neked szól hanem saját magának, de a kicsit idősebb leszel erre magadtól rá fogsz jönni, mert bizony neki önbizalomhiánya van)

16/F

2013. febr. 19. 23:18
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez a legszebb szemszín. Az enyém gyakorlatilag fekete, sokat megadnék, ha ilyen színű lehetne... :(
2013. febr. 20. 00:09
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
szerintem átlagos. de az általad linkelt képen rendesen feljavított
2013. febr. 20. 08:47
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
én nem ismerlek téged, de azok alapján amiket leírtál, hogy milyen vagy, miket hallgatsz, én valami iszonyú büszke vagyok rád :D szerintem nagyon jó, hogy ilyen saját kis világod van, nem váltál olyanná, mint a körülötted lévők. egyébként meg szerintem szép színű a szemed
2013. febr. 20. 10:18
 28/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! :D Ez most jól jött!
2013. febr. 20. 12:52
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kék szemem van, és ez a szemszín tetszik a legjobban, mindig ilyet akartam, irigyellek:D
2013. febr. 20. 14:38
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

jaj ez gyönyörüszép szinü

nekem is ehhez hasonló van

presze függ a féyviszonytól, hogy milyennek néz ki. sötétben, félhomályban barnás

és erős fénynél zöldes

ha sirok, egyértelmüen kizöldül.

2013. febr. 21. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!