Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha lefogynék, milyen alakú...

Ha lefogynék, milyen alakú lennék? 16/L KÉP!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Hasról, ill. derékról szeretnék lefogyni (futás) + erősíteni (felülések, stb.) és combra, popsira gyúrni :) ... és a futástól remélhetőleg a vádlim is izmosodna :)

Mintha homokóra lenne (majd...) de inkább répa, vagy micsoda?

Előre is köszönöm :)))

2013. febr. 12. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem kéne fogynod! Nagyon szép és nőies a puha párnás poci! :)
2013. febr. 13. 09:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem írta, de konkrét helyről nem lehet fogyni, az egész testedről fogsz egyszerre. Az nagyon jó, ha nem csak fogyózol, hanem sportolsz is mellé, szép formás és egészséges leszel tőle :) A futással viszont óvatosan, főleg az elején, nagyon terheli az ízületeket. Inkább úszást és kerékpározást javaslok.
2013. febr. 13. 12:16
 13/22 A kérdező kommentje:

Jaaajj, ez a puha párnás poci minden, csak nem nőies :P Szerintem. De azért köszi :) Különben is, azt nem szeretném, hogy az összes zsírpárna eltűnjön a hasamról, nem szeretnék olyan vékony lenni. Az már nem én lennék :)

Igen, köszi utolsó, tudom, hogy nincs helyi fogyás. De a futás az jó kardió, és a hasra is jó (Rubint Réka mondta :D) plusz erősítek is majd mellé, meg ilyenek... szóval tudom, hogy nagyon nem egyoldalú ez a dolog :)

A futással pedig "megismerkedtem" már :P Tavaly nyáron sokat futottam (magamhoz képest) hetente 2x-3x vagy 1-2 km biztos. És annyira szépen pucolt, és annyira szép volt a hasam... Csak most visszahíztam :S

2013. febr. 13. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
A 09:29-es vagyok. A lehető legőszintébben mondom, hogy nekem az ilyen alkatú lányok tetszenek, mint amilyen Te vagy! :)
2013. febr. 13. 15:39
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ennek örülök, hogy legalább valakinek... :) Ha ennyire tetszik, én önzetlenül odaadom, komolyan!:D
2013. febr. 13. 15:46
 16/22 anonim ***** válasza:
A 09:29-es vagyok. A képet adod oda? :D
2013. febr. 13. 15:52
 17/22 A kérdező kommentje:
.....azt!!! :)))
2013. febr. 13. 16:07
 18/22 A kérdező kommentje:
A képet ígyis-úgyis viheted, nem nagy ajándék :D
2013. febr. 13. 16:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen alakom van, mint neked, csak vastagabbak a combjaim. :( És én is eljárnék futni....És tudom, hogy hülyeség, de attól félek, hogy futás közben találkoznék valakivel, és kiröhögne...

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: A futás tényleg nagyon jó lenne, mellé pedig az életmódváltás, én nyár végére már el is tűnik az a pocak. :) Sok sikert, és kitartást! :D

2013. febr. 15. 18:09
 20/22 anonim ***** válasza:
*és
2013. febr. 15. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!