Ha lefogynék, milyen alakú lennék? 16/L KÉP!
Hasról, ill. derékról szeretnék lefogyni (futás) + erősíteni (felülések, stb.) és combra, popsira gyúrni :) ... és a futástól remélhetőleg a vádlim is izmosodna :)
Mintha homokóra lenne (majd...) de inkább répa, vagy micsoda?
Előre is köszönöm :)))
Szerintem talán alma, de lehet, hogy csak úgy híztál.
Na de majd kiderül, hajrá :)
Azt tudod,hogy diéta is kell,ugye?
Amúgy nem tudom van-e edzésterved.Én segíhetek összeállítani,ha akarod,van pár év tapasztalatom:)
És szerintem az egész felsőtestedre(kar,váll) ráférne némi izom,attól leszel formás.)
Köszi szépen! :)
Az az edzésterv nagyon jól jönne! :) Diétázni is szeretnék, de őszintén megmondom neked, hogy én inkább az életmódomon szeretnék javítani, és mondjuk nem akarok 'agybajt' kapni, ha esetleg ebédre megkívánom a gombás tésztát, tudod? :)
De nagyon örülnék az edzéstervnek, főleg, hogy igen, jól jönne karra is az erősítés. Akkor privátban megbeszéljük? Írjak, vagy írsz? :)
És a biztatást is köszönöm, meglátjuk, mi lesz belőle, remélem sikerülni fog! :)))
homokóra??? semmiképp nem vagy homokóra. és nem a felesleged miatt, akinek homokóra az alakja, annak 10 kiló felesleggel is homokóra. [link]
neked olyan egybe tested van, ugyanolyan vastad a derekad mint a csípőd, meg a vállad is.
neked alma alakod van
vékony lábakhoz kimondottan erős felsőtest
Hát... igen, mondjuk ez tényleg nem homokóra :S
Ez olyan "két oldalt lenyisszantották" alak :D Ruhában jobb....
Na, alma win! :D Sokkal szebb lenne az egész összhatás, ha legalább a combjaim is nagyobbak lennének... na, mindegy!
Köszönöm a válaszokat és a biztatást, nagyon aranyosak vagytok! :) Majd ha látok magamon nyáron, nyár vége felé változást (nagyon szeretnék látni, méghozzá jó sokat) akkor majd beszúrok ide egy képet, hátha valaki visszatéved még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!