Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A véleményetek szerint is az...

A véleményetek szerint is az lennék?

Figyelt kérdés

Igazábol a véleményetekre lennék kiváncsí,hogy tényleg hisztis/akaratos vagyok-e?Mindent megkapok szinte amit kérek..viszon most,hogy kértem egy eléggé drága dolgot a szüleimtől,de először azt mondták,hogy még át gondolják..aztán mindjárt vágtam a szomorú sértődött fejet és nem szóltam hozzájuk..erre egyből az lett a válasz,hogy persze kicsim..:)

Hisztis/akaratos lennék?

2013. jan. 26. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Áááááá....neeeeeem...
2013. jan. 26. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Én mindig megveszem azt, amit akarok, mert annyi pénzem van nekem is, szóval nem tudom, milyen hisztizni. De lehet, hogy ez egy picit az volt.
2013. jan. 26. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
igen.
2013. jan. 26. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha a szüleidnek ennyi esze van :D Ha csak megjátszottad hogy megsértődtél, akkor végülis kihasználtad hogy buták (már bocsánat) de ha tényleg megsértődtél az gáz.
2013. jan. 26. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
az vagy
2013. jan. 26. 18:27
 6/11 anonim ***** válasza:
inkább elkényeztetett.
2013. jan. 26. 18:31
 7/11 A kérdező kommentje:
4.igen megsértődtem..már annyi is elég ha azt mondják,hogy takarítsd ki a fürdőt pl.
2013. jan. 26. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy.
2013. jan. 26. 19:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

hadd fordítsam le amit írtál: ők, ha azt kérik, h pl. takarítsd ki a szobádat (ami nem mellesleg azokkal a cuccokkal van tele, amit Ők vettek neked, az Ő pénzükből), vagy mondjuk vidd le a szemetet, vagy segíts mosogatni - akkor te ezen vérig sértődsz, de neked vegyenek meg mindent, amit kiejtesz a szádon.

szóval Semmit nem segítesz nekik, ők meg nyalják ki a segged. jól értem? bizonyára.

csak gratulálni tudok neked. azért ezt az egészet így gondold át egy kicsit.

2013. jan. 26. 19:07
 10/11 A kérdező kommentje:
tényleg többet kéne segítsek nekik..majd változtatni fogok:)
2013. jan. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!