Tul sovany lennek? 16 eves lany vagyok es sokan osszebeszelnek a hatam mogott, hogy "huuu de sovany ez a lany" masok szerint viszont pont jo vagyok, ezert feltoltottem ket kepet.
2009. jan. 9. 15:45
3/11 anonim válasza:
Nem jelennek meg a képek. Töltsd fel megint.
4/11 A kérdező kommentje:
2009. jan. 10. 10:21
5/11 anonim válasza:
sztem jó az alakod... azért mondják, mert irigykednek :) egy "csúnya sovány vonás" sincs rajtad
6/11 anonim válasza:
Jó alakod van,és még szép is vagy..tojd le a többit:)Egyébként,megkérdezhetem,hogy milyen magas vagy és hány kg?
7/11 anonim válasza:
szerintem tök jó az alakod ne érdekeljen h mögöted mit mondanak
8/11 anonim válasza:
Szerintem se érdekeljen, örülj, hogy vékony vagy. Nézd meg a neten a BMI-det beírod, hogy "bmi számítás" és kész. Ha kevés akkor kicsit hízhatnál, de ha a normálba esik akkor szeritem nincs baj.
Szerintem jól nézel ki, pont jó vagy így, nem vagy kórosan sovány. Csini vagy ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat.Ezedk utan azt hiszem, hogy tobb onbizalmam lesz es tenyleg nem torodom massal. Amugy mar reg nem meregettem hany kg vagyok vagy milyen magas de ha lemerem akkor megirom.
2009. jan. 11. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!