Miért pont a plázalányok?
Figyelt kérdés
Manapság ahogy a városban mászkálok, egyre több olyan lányt látok, akiken egy kg smink, a nadrág alig látszik olyan rövid, "mellet ki" pólók feszengenek rajtuk, a táskát kitartott kézzel tartják, tipegni alig tudnak a cipőjükben, és sorolhatnám még.. Kérdem én: miért buknak erre a fiúk? Mert úristen mennyire gyönyörű testük van? Mert hjajj, milyen mellei vannak? Miért? Normális lányokra rá sem hederítenek lassan, mert az túl egyszerű, túl hétköznapi.. Szerény véleményem szerint normális lányt alig lehet találni, de plázamacskát jobbra-balra akár 20-at egyszerre is látsz.. A normális kinézetű lányoknak is lehet szép alakjuk, normális humoruk stb..2011. szept. 12. 18:41
1/14 anonim válasza:
Irigy vagy. Akinek jó a teste, az igenis mutogassa.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy.. :) Nem erről van szó!
2011. szept. 12. 18:44
3/14 anonim válasza:
Nyugi ezek a lányok egyszer használatosak a fiúk szemében. Egy este és csőőő. Egy dugást jelentenek, nem tartós kapcsolatot ezek a lányok.
4/14 A kérdező kommentje:
De mégis mindegyik fiú ezt szereti :) A normális lányban már semmit nem látnak.. Érdekes gondolkodásmenetük van, de nem értem, hogy mire jó ez! Vagyis oké megértem, éjszakai kalandok, mittudomén.. De édes istenem...
2011. szept. 12. 18:48
5/14 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Nekem nem ezek a lányok tetszenek. A szép normális lányokat többre nézem.
6/14 A kérdező kommentje:
Persze vannak kivételek férfiak között is, de nagyon kevés.. Ha egymás mellé állítanának két csajt, az egyik laza szerelésben (pl olyanban, amiben pont, hogy nem látszik az alakja), meg egy másikat, aki plázaszépség.. Tudom, hogy a fiúk 80-90%-a a vakolatot választaná..
2011. szept. 12. 18:54
7/14 anonim válasza:
Hát én lány vagyok, de tényleg nem tudom, mit nem értesz a második kommentjén. Csak annyit jelent, hogy a normális lányokat többe nézik, ami szerintem nem baj, sőt.:D
Egyébként a 14 éves csíragépekre tényleg ráhúzható a monológod, de az általad említett öltözködési forma is leginkább őket jellemzi. Tőlük nem kell többet várni, majd kinövik. Persze tisztelet a kivételnek ilyen téren is!
8/14 anonim válasza:
Igen, egyéjszakás kalandra a fap*csát választanák, de nem tudom, miért zavar ez téged.
9/14 anonim válasza:
Tűzforró nyári nap,egy egyszerű hasnál táguló ruha ,cica nac.És egy csaj lek...vázik(persze a hátam mögött)
És utána nézek ő mini szoknya egész nemlétező melle ki + magas sarkú,maszkjáról nem is beszélve.
10/14 anonim válasza:
Az én barátnőm is az általad leirt kategoriába tartozik, megnyugtatlak, nagyon okos és normális..hoppá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!