Több arc. Melyik az egyik (/vagy három) legszebb és melyik az egyik (/vagy három) legcsúnyább közülük? (betű/szám) (és pont érték 1-10-ig) (ha lehet kérni korod/nemed)
Figyelt kérdés
(Lányoknak ha kell viszonyítási alap lehet A1-es kép akkor legyen 5-ös. Ha viszont ezt használja valaki jelezze így, x/10a-val, x az általad adott pont helye.)
2011. aug. 18. 03:09
1/24 anonim válasza:
dehát ez mind ugyanaz....csak más megvilágítással
2/24 A kérdező kommentje:
Amúgy nem.
Amúgy az F4 és B3 azért elég különböző nem?
Amúgy nem élőemberek.
2011. aug. 18. 09:12
4/24 anonim válasza:
A D6 szerintem a legszebb, 10/9. A legcsúnyább pedig... legyen a B8, 10/5. Egyébként tényleg nagyon egyformák.
5/24 anonim válasza:
E6 az szép,de ugyanolyan mint az f9 csak a szájuk picit más,legrondább meg d5.Tök igazinak néznek ki,hogy csináltad?én is akarok :D
6/24 A kérdező kommentje:
2011. aug. 18. 11:14
7/24 anonim válasza:
Amelyik szép:
A5, B3, C8, D6, F3
csúnyának egyiket sem mondanám, esetleg vannak rajta előnytelen dolgok:
B1, D7, E6, E7, F2
8/24 anonim válasza:
messze a legszebb a c5 és a c7, ezek 10/8-9 pontosak. van még pár szép, de már káprázik a szemem...
23f
9/24 anonim válasza:
Szerintem D6 a legszebb, 10/10, de a többi sem csúnya egyáltalán.
Talán a B8-as és a C9-es a legelőnytelenebb.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!