Miért pont a plázalányok?
Figyelt kérdés
Manapság ahogy a városban mászkálok, egyre több olyan lányt látok, akiken egy kg smink, a nadrág alig látszik olyan rövid, "mellet ki" pólók feszengenek rajtuk, a táskát kitartott kézzel tartják, tipegni alig tudnak a cipőjükben, és sorolhatnám még.. Kérdem én: miért buknak erre a fiúk? Mert úristen mennyire gyönyörű testük van? Mert hjajj, milyen mellei vannak? Miért? Normális lányokra rá sem hederítenek lassan, mert az túl egyszerű, túl hétköznapi.. Szerény véleményem szerint normális lányt alig lehet találni, de plázamacskát jobbra-balra akár 20-at egyszerre is látsz.. A normális kinézetű lányoknak is lehet szép alakjuk, normális humoruk stb..2011. szept. 12. 18:41
11/14 anonim válasza:
én is ebbe a kategóriába tartozok, 1 éve barátom van, és ofő szerint én húzom az osztály átlagot .. úgyhogy küzd le az irigységedet
12/14 anonim válasza:
igazad van..sok ilyen van:D
elhiszem h nem irigységből írod,mert én se vagyok plázamacska,még sincs okom panaszra:) barátom is van,nem is akármilyen..ő olyan lányokra rá se néz...:)
nagy mázlim van vele.
előbb utóbb te is fogsz találni vkit.
13/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok irigy, hiába is mondjátok.. :) tudom, hogy vannak kivételek, akik így nézek ki, mégis okosak, satöbbi.. nem mondtam, hogy nincs ilyen.. ez nem irigység.. mások a rockerek miatt vannak kiakadva, meg a sorolhatnám még milyen stílus miatt.. irigy ilyenekre sosem lennék :))) ezt higgyétek el!!
nem is az a bajom, hogy nem találok barátok, mert találhatnék, de nem akarok :) (és nem a kinézetem miatt nem akarok..-.-)
2011. szept. 13. 16:44
14/14 A kérdező kommentje:
barátot*
2011. szept. 13. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!