Babybogyó50 kérdése:
Szerintetek ez a lány? (én lennék)
Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni h változtassak e a stílusomon esetleg vagy valamin? /sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/534441_188005568011049_577300992_n.jpg sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557483_137307026414237_1318428768_n.jpg mindegyik elejére kell a http://
2013. jan. 4. 22:34
2/9 anonim válasza:
csak egy linket sikerült...de az az effekt nagyon rossz, az ilyeneket szerintem mellőzd, de ez csak egy tanács:))
3/9 anonim válasza:
Szép az arcod, de az a kék izé szerkesztés oda förtelmes :D
Szerintem csinos vagy :D
6/9 anonim válasza:
Genkidama! :D
Egyébként aranyos vagy.
7/9 anonim válasza:
Na, most sikerült megnyitni őket.
Az első és az utolsó tetszik, aranyos vagy rajtuk! :P
8/9 anonim válasza:
ha szeretnél változtatni, változtass.. ne másoknak felelj meg, hanem magadnak... ha úgy érzed változás kell, mert változott a stílusod is, akkor változtass.. ez ilyen egyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!