Lánynak nyak tetoválás, milyen minta legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy nyak tetoválást ( nyakam oldalára ) nem vagyok az a tipikus pláza cica , van már 1-2 tetoválásom is..
A kérdés adott.. szerintetek milyen minta néz ki jól a nyak oldalán ?
Vallásos nem vagyok , kereszt és hasonlók kilőve.
Virágokat nem szeretem.
Nem rajongom a bogarakért.
Nonfiguratív mintákat elkerülném... :D
illetve a kínai csing-csáng-csung se jön be... :)
Ötleteket várnék , bunkók kíméljenek , köszipuszi :)
2013. jan. 4. 14:02
1/7 anonim válasza:
Nekem tetszenek a szív minták és a macskamotívum is jól tud kinézni.Láttam már horoszkóposat is,ugyanis minden jegynek megvan a maga "rajza".Esetleg egy angol szó,ami fontos neked (pl:Love) díszített betűkket.Hogy ebből mi a te ízlésed,sajnos nem tudom,mert nem ismerlek.
2/7 A kérdező kommentje:
A szív mintáknak majd utána nézek, ez nem rossz ötlet. Macska pedig most lesz majd rajtam máshol. :) A feliraton is gondolkodtam , majd választok.. :)
köszönöm !
2013. jan. 4. 16:01
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
akkor úgy fogalmazok , hogy rovar , bogár :D igen felirat jöhet, csak kínai nem. :D
2013. jan. 4. 16:31
6/7 anonim válasza:
tappancsok :)
hangjegy, ha szereted a zenét
de varratni olyat kell, aminek jelentése van, nem amit mi kitalálunk neked
7/7 A kérdező kommentje:
na ne mondd , tudom , hogy olyat kell varratni, nem vagyok már kislány :) azért köszi
2013. jan. 5. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!