Nem akarok indiszkrét lenni, de nagyon hálás lennék a válaszokért. Leírnátok nekem a következő adataitokat? 36-38-as méret.
Magasság, súly, mellbőség, derékbőség, csípőbőség és persze a combotok vastagságát. És hogy milyen méretű nadrágot hordtok.
Én is leírom:
Ma mértem magam, 162 cm magasságomhoz, 65,5 kg vagyok. A mellbőségem 94 cm, derekam horror 76, csípőm 97, combom 55 cm.
Jelenleg a 38-as és a 40-es nadrágméret határán vagyok, előbbi szűk, utóbbi bő rám. Farmer nadrágjaim egy másik számozás szerint 29 és 31-es méret között váltakoznak.
Legfőbb célom, hogy áprilisig elérjem a 27-es farmer méretet és a kényelmes 38-as, de akár 36-os nadrágméretet.
Ezért kérem a segítségeteket, ha ilyen méreteket hordtok leírnátok az adataitokat?
Tudom, hogy a számok azok csak számok, de jó lenne látni, hogy még is hány cm az amit le kell adnom.
Köszönöm szépen.
És nagyon hálás vagyok, hogy leírtad, kb én is így gondoltam, hogy derékből 10 cm, combból pedig 5 cm kell hogy lejöjjön.
185/80
mell-100
derék-86
csípő-102
comb-61
feleségem
152/40
mell-80
derék-64
csipő-86
comb-48
Nem biztos, hogy segít, mert most ugyanakkora vagyok kb., mint te, a magasságunk egyforma, viszont voltam sokkal vékonyabb, így kilót tudok írni.
Kényelmesen a 36-os (mango, talán számít) 58-59 kilónál jön fel, a 34-es (szintén mango) 55-től. Zara trf-ből eggyel nagyobb kell, van esprit farmerem, abból eggyel kisebb, akármekkora vagyok.
Nem igazán van nadrágom a vékonyabb korszakomból a másik számozás szerint, de anno próbálgattam farmert a retroban, 55 kilósan volt jó a 27, 53-nál meg a 26. Egy nyári fehér nadrágom van onnan, abból is eggyel nagyobb kellett.
Bementem felpróbálni egy armani jeans nadrágot, 55-56 kg lehetettem és a 26-os leesett rólam, kisebb meg nem volt (nem vettem volna meg, csak érdekelt).
A kínaiból van egy nyúlós farmerem, ez 29-es, az 60 kiló alatt kezd el leesni rólam.
Most 62 vagyok, mióta meghíztam, nem kezdtem el vásárolni és az előzőn kívül csak egy Fishbone van, az 30-as, derékban leesik rólam és már a combomnál is lötyög.
160 cm
47 kg
Mell 85 cm
derék 62
csipő: 82
comb 42
32-34-es méret (s,xs)
Hát most amit így fejből tudok leírom,mert nem találom a mércém
magasság: 170 cm
50 kg
mellméret 75B
derék 65
26-27es farmert hordok.
Magasság: 170 cm
Súly: 55-56 kg
Mell: 90 cm
Derék: 65 cm
Csípő: 90 m
Comb: 47 cm
Ruhaméret: 38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!