Egy hátsó agyat akarok venni de még kezdő vagyok, ez a méret van ott: 3/8"x135x170mm-es tengely melyik azagy hossza, tengely hossza és a tengely átmérője?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 20:49
1/8 claidheamohmor válasza:
a 3/8-ban nem vagyok biztos, de azt hiszem, átmérő, kb. 9mm (elég nagy a köd ebben a témában, hogy most ez menetemelkedés, vagy tengelyátmérő, de szerintem az utóbbi), a 135 a villasaru-távolság, a 170 a tengelyhossz. Szóval, ha nem tévedek, ez egy 135 mm-es villasarutávolsághoz beállított agy, ami az anyás rögzítés miatt 170 mm?
2/8 claidheamohmor válasza:
mármint 170 mm hosszú. Amúgy mibe kell? Mert egy csomó figyelembe kell venni, pl. a villasaru-távolság (120, 126, 135), a papucs kialakítása (lemez vagy kovácsolt acél, alu), anyás, vagy gyorszáras (esetleg átütős), ha kereket akarsz fűzni, akkor meg még több mindent... vagy csak tengelyt akarsz, nem komplett agyat?
3/8 A kérdező kommentje:
Komplett agyat akarok venni BTS HC Comp hátsó agyat umf hardy 1 steel team vázamba akarom berakni csak kérdés bele megy e? :)
2012. máj. 2. 06:28
4/8 claidheamohmor válasza:
abba nem átütős tengely jár?
5/8 claidheamohmor válasza:
Nem, tévedtem, nem az jár :) Szerintem jó kell legyen bele, csak az nézd meg, hány küllőd van, 32 vagy 36. Miért nem gyorszárast veszel?
7/8 claidheamohmor válasza:
na, kigugliztam neked a cseke rt.-nél a bts agyakat: [link]
A hc comp 9 sebességes, neked nem az egysebis hc pro kell?
És akkor még mindig kérdés, hogy a felnid 32 vagy 36 lyukas-e, meg még küllőhosszt is számolni kell :)
8/8 A kérdező kommentje:
36L
2012. máj. 2. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!