Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy hátsó agyat akarok venni...

Egy hátsó agyat akarok venni de még kezdő vagyok, ez a méret van ott: 3/8"x135x170mm-es tengely melyik azagy hossza, tengely hossza és a tengely átmérője?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 20:49
 1/8 claidheamohmor ***** válasza:
a 3/8-ban nem vagyok biztos, de azt hiszem, átmérő, kb. 9mm (elég nagy a köd ebben a témában, hogy most ez menetemelkedés, vagy tengelyátmérő, de szerintem az utóbbi), a 135 a villasaru-távolság, a 170 a tengelyhossz. Szóval, ha nem tévedek, ez egy 135 mm-es villasarutávolsághoz beállított agy, ami az anyás rögzítés miatt 170 mm?
2012. máj. 1. 21:26
 2/8 claidheamohmor ***** válasza:
mármint 170 mm hosszú. Amúgy mibe kell? Mert egy csomó figyelembe kell venni, pl. a villasaru-távolság (120, 126, 135), a papucs kialakítása (lemez vagy kovácsolt acél, alu), anyás, vagy gyorszáras (esetleg átütős), ha kereket akarsz fűzni, akkor meg még több mindent... vagy csak tengelyt akarsz, nem komplett agyat?
2012. máj. 1. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Komplett agyat akarok venni BTS HC Comp hátsó agyat umf hardy 1 steel team vázamba akarom berakni csak kérdés bele megy e? :)
2012. máj. 2. 06:28
 4/8 claidheamohmor ***** válasza:
abba nem átütős tengely jár?
2012. máj. 2. 12:48
 5/8 claidheamohmor ***** válasza:
Nem, tévedtem, nem az jár :) Szerintem jó kell legyen bele, csak az nézd meg, hány küllőd van, 32 vagy 36. Miért nem gyorszárast veszel?
2012. máj. 2. 12:53
 6/8 claidheamohmor ***** válasza:
Amúgy váltós, vagy SS?
2012. máj. 2. 12:55
 7/8 claidheamohmor ***** válasza:

na, kigugliztam neked a cseke rt.-nél a bts agyakat: [link]

A hc comp 9 sebességes, neked nem az egysebis hc pro kell?

És akkor még mindig kérdés, hogy a felnid 32 vagy 36 lyukas-e, meg még küllőhosszt is számolni kell :)

2012. máj. 2. 13:09
 8/8 A kérdező kommentje:
36L
2012. máj. 2. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!