Nem akarok indiszkrét lenni, de nagyon hálás lennék a válaszokért. Leírnátok nekem a következő adataitokat? 36-38-as méret.
Magasság, súly, mellbőség, derékbőség, csípőbőség és persze a combotok vastagságát. És hogy milyen méretű nadrágot hordtok.
Én is leírom:
Ma mértem magam, 162 cm magasságomhoz, 65,5 kg vagyok. A mellbőségem 94 cm, derekam horror 76, csípőm 97, combom 55 cm.
Jelenleg a 38-as és a 40-es nadrágméret határán vagyok, előbbi szűk, utóbbi bő rám. Farmer nadrágjaim egy másik számozás szerint 29 és 31-es méret között váltakoznak.
Legfőbb célom, hogy áprilisig elérjem a 27-es farmer méretet és a kényelmes 38-as, de akár 36-os nadrágméretet.
Ezért kérem a segítségeteket, ha ilyen méreteket hordtok leírnátok az adataitokat?
Tudom, hogy a számok azok csak számok, de jó lenne látni, hogy még is hány cm az amit le kell adnom.
166/67 jelenleg (karácsony előtt 64 voltam. Most híztam.)
Mell 97 cm, derék 72 cm, csípő 97 cm, comb 59 cm (de gusztustalan undorító fúj.)
Farmer 29 (bár van 28 meg 30 is)
38 általában a méretem.
Szóval kb akkora vagyok, mint te.
Szia!
Tudom, hogy régi kérdés, de hogy alakult?
Azért meglepődtem a többiek méretein. Mármint azon, hogy mennyiféle ember hord ugyanolyan ruhát. :) Főleg, hogy mások 53 kilósan xs-ses nadrágot hordanak, mikor rám 45 kilósan sem jön fel.
De azért leírom a méreteim:
magasság: 161 cm
tömeg: 45 kg
mell: 79 cm (alatta 66 cm)
derék: 58 cm
csípő: 88 cm
comb: 49 cm
Alapvetően körte alkat lennék a vékony felsőtestem és a teltebb altestem miatt, de 88 cm a vállam, ami annyira nem törpe (és mivel ugyanakkora, minta csípőm, csak laposabb, így szélesebb a vállam, mint a csípőm, de ez nem feltűnő).
Felül mindig 34-eset (xs-eset) hordanék, alul meg a 34-es túl szoros, a 36-os meg kicsit laza.
Szóval az a helyzet, hogy edzeni kezdtem, mert hiába vagyok könnyű meg vékony csontú, a combom meg a fenekem narancsbőrös (alkat...oda hízok), emellett akkor is kilátszanak a bordáim. Ja, szóval ha élsportoló lennék, lennék vagy 43 kiló. Na, szóval...irigylem azokat, akikre 53 kilósan is ugyanúgy rámegy az xs-es nadrág, mert ők is olyan vékonyak, mint én, viszont a tömegük "megfelelő"...én meg kórosan soványnak számítok, mikor térfogatra ugyanakkora vagyok. Folyton megjegyzéseket tesznek, hogy hízzak. Mintha tudnék kizárólag csuklóra meg bordára hízni. Így is megküzdök a narancsbőrrel, és aki 51 kilósan látott, az megmondta, hogy nagy a seggem és vastag a combom. Szóval erről ennyit.
Azt akarom mondani tehát, hogy akárki akármit mond, fontos a sport a jobb arányok és kerekebb formák elérésben.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!