Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék menőbb?

Hogyan lehetnék menőbb?

Figyelt kérdés
Lécci segitsetek!!!
2013. febr. 7. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
fiú vagy? xd
2013. febr. 7. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:
13/l
2013. febr. 7. 12:56
 3/4 anonim válasza:

Attól függ ki mit ért menő alatt.

Én pasi vagyok, így csak az én szemszögemből tudok tanácsot adni...azaz mi az ami imponáló lehet egy pasinak.

1. Ha társaságban vagy, felejtsd el a telefonodat, facebook-ot, twitter-t stb. NEM menő. A telefon arra való, hogy az emberek elérjék egymást ha kell.

2. Tájékozódj a világban. Nem ciki néha 1-1 hírportált is megnézni, és nem csak a Youtube-on lógni. A tájékozottság valamilyen szinten tudást is jelent.

3. Öltözködés. Ez nagyon személyes dolog, ráadásul ami az egyik embernek jól áll, az a másiknak borzasztóan. A lényeg, hogy találd meg az alakodhoz, személyiségedhez legjobban illő szerelést.

4. Ha beszélgetsz valakivel akkor szép, összetett mondatokat alkoss. Én utálom ha egy nő megjátsza a butát, csak, hogy kapósabb legyen a pasik körében. Ráadásul ez képmutatás is.

5. Akkor most jön egy kis személyes vélemény. Nekem mint pasinak tetszik ha egy nő ad magára, de nem kihívó. Hozzá tudjon szólni sok mindenhez, de ha kell ne féljen kérdezni. Legyen talpraesett, ugyanakkor tudjon lenni érzékeny is.

6. Ha esetleg van/lesz barátod akkor ... mi a párommal, amikor együtt töltjük a napot, szépen letesszük a telefonjainkat a szoba sarkába és kész. Nincs fb, twitter, és amiket fentebb leírtam. Meghallgatjuk a másikat, én érdeklődéssel tekintek a műkörmözésére, Ő pedig ahogyan szerelem az autókat.

7. A legjobbakat Neked!!

24/f

2013. febr. 7. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha ezt itt kérdezed akkor sehogy nem leszel menő. Ezt nem lehet eljátszani, vagy menő stílusod/szöveged van, vagy nincs.
2013. febr. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!