Hogy lehetnék menőbb?
Figyelt kérdés
Van egy pár ember az osztályban akikkel nem jövök ki olyn jól de szeretnék mindenkivel jóba lenni. Ők olyanok hogy mindenkit semmibbe vesznek és lenéznek, én mindenkivel próbálok kedves lenni de lehet hogy akkor lennék menőbb ha én is így viselkedné? De nem is nagyon tudnék csak az ilyenekkel.2010. nov. 8. 22:04
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Ne akarj menő lenni, mert attól csak értéktelenebb leszel! Barátkozz csak a normálisakkal!
3/6 A kérdező kommentje:
ha humor katekoriába írtam volna ezt a kérdést akko ezt a politikusos válasz jó lenne.
2010. nov. 10. 22:02
4/6 anonim válasza:
legyél humoros az a jó és népszerű leszel :d
5/6 anonim válasza:
Az, hogy kivel hogyan viselkedik a többi ember, az egy tükör is voltaképpen, hogy mit váltasz ki belőlük.
Mindenképpen dícsértes, hogy felismerted - a visszajelzésekből - hogy valami nem stimmel és változtatni akarsz a dolgon.
Ami a legjobban irritálja az embereket, az az, hogyha valaki nem harmonikus, ha görcsös, ha mindenáron "valamilyen AKAR LENNI" és nem az. Ezt megérzik az emberek. Hogy ne rossz úron járj: a legjobb, amit tehet az ember, hogy azokat a dolgokat erősíti, amik a jó oldalai, mindeközben a legtermészetesebben önmagát adja. Hidd el, sokkal eredményesebb, mint alakoskodni.
6/6 anonim válasza:
Irritálnak az olyan emberek, akik mindenkivel "jóban" akarnak lenni, mert ha önmagad vagy, akkor úgy sem fogsz mindenkinek tudni megfelelni, ezt te is tudod. A te osztályodban is nyilván vannak különböző "rangú" személyek (partip.icsák, műp.icsák, átlagosak, lúzerek...)elég érdekes, ha te mindegyiküknél be akarsz vágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!