Hogy lehetnék menőbb?
Ha azt akarod hogy téged akarjanak akkor csak azt tudom mondani mint az előttem szóló.
Ha viszont jófej akarsz lenni náluk akkor beszélgess velük,legyél kedves,ne szidd őket mint a legtöbb lány (elvégre ők is emberek) és az se árt ha vicces és mosolygós vagy :)
Csak menj és menj...
Na de mókát félre: kell minden türhőnek tetszened? És felvett dolgok tetsszenek-e valakinek, akit szívesen elfogadnál, vagy a tényleges, aránylag tökéletlen önmagad? Meddig tartana egyedül belegondolni ilyesmibe? XD
Igazából, mit szeretnél, mit írjunk?Hogy hogyan öltözz, hogyan viselkedj, kivel kezdj ki? Egyrészt, ha az osztályodban nem tartanak menőnek, akkor nagyon nehéz ezen változtatni. Annak egyszerűen nincs értelme, hogy te változtass a saját stílusodon, mert te te vagy, és ha valaki így nem szeret, az az ő baja, ő marad le valamiről. Érted?
A régi osztályomban én sem voltam senki, most pedig, a saját stílusommal rengeteg barátot szereztem, "bandavezér" vagyok, mert nem hagytam, hogy megváltoztassanak a hülye társaim. Te se akarj más lenni, mint aki vagy, és a saját személyiségeddel keress barátokat!
Hát én megtaláltam az igaz barátaim. és ott inkább én irányítok, de nekem elég rosszul esik, hogy le se szarnak néha.
és nemn oylan válaszokra gondoltam, h kivel kezdjek ki..
de azért köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!